PEHA by Honeywell schakelmateriaal

Schakelmateriaal van PEHA by Honeywell

PEHA Schakelmateriaal bestaat al meer dan 95 jaar. Het bedrijf werd in 1922 opgericht in Lüdenscheid, en richt zich sindsdien op het ontwerpen van schakelmateriaal. PEHA is al jaren actief op de Nederlandse markt en heeft sinds 2003 een kantoor in Arnhem. Ze hebben een hoogwaardig assortiment, geschikt voor een ruim publiek: zowel consumenten als professionele installateurs kunnen er mee uit de voeten. Zo wordt PEHA schakelmateriaal ook gebruikt in overheidsgebouwen en ziekenhuizen. PEHA schakelmateriaal richt zich vooral op technische innovatie, maar altijd met inachtneming van de wensen van de klant. Het willen voldoen aan deze verwachtingen zorgt voor een klantgerichte productie. Simpel onderhoud en kwaliteit zijn de bouwstenen van alle producten en schakelaars van PEHA by Honeywell. De producten worden ook gekenmerkt door een tijdloos design.  

PEHA by Honeywell schakelmateriaal kent een standaard lijn, en daarnaast 6 luxere lijnen schakelmateriaal: Badora, Dialog, Aura, Nova, Compacta en Concept45. Daarnaast bieden ze ook de Inline serie, welke een variant is op de standaard serie schakelmateriaal. De afdekramen in deze serie PEHA schakelaars zijn vlakker dan de standaard afdekramen.  De verschillende lijnen schakelmateriaal bieden veel opties: ook binnen de lijnen kunnen veel keuzes gemaakt worden in uitvoeringen en kleuren.

PEHA schakelaars kopen?

Uit voorraad leveren wij 3 verschillende modellen schakelmateriaal van PEHA by Honeywell: de standaardlijn, de Inline serie en de Badora lijn. De Inline serie is een variant op de standaardlijn schakelmateriaal van PEHA. Het verschil zit in de vlakkere afdekramen van de Inline serie. De Badora lijn is één van de luxere schakelmateriaal lijnen van PEHA. De standaardlijn en de Inline serie zijn beschikbaar in 2 kleuren, crème (ral1013) en levend wit (ral9010). De Badora lijn is alleen beschikbaar in levend wit (ral9010). Van alle PEHA schakelaars en andere soorten PEHA schakelmateriaal zijn afbeeldingen te vinden in onze webshop.

In de opbouw van onze webshop vindt u eerst de basiselementen van PEHA schakelmateriaal, zoals de schakelaars, dimmers, CAI aansluitingen en netwerkmaterialen. Daarnaast vindt u de categorieën standaard crème en standaard wit, waar u zowel de standaard lijn als de Inline serie kan vinden. Bij de producten uit de Inline serie wordt in de titel van het product aangeduid dat het om de vlakke uitvoering gaat. Verder vindt u in de overige categorieën de producten uit de Badora schakelmateriaal lijn, opbouwschakelmateriaal en het spatwaterdichte schakelmateriaal van PEHA by Honeywell.

Het schakelmateriaal van PEHA kan ook gebruikt worden voor de led-dimmers van Ehman Lumeo.  

Meer informatie over schakelmateriaal van PEHA?

Als u meer wilt weten over schakelmateriaal van PEHA by Honeywell, dan kunt u terecht op hun website. Hier vindt u ook een overzicht van de verschillende lijnen schakelmateriaal van PEHA. Daarnaast worden de Aura en Nova lijn tentoongesteld in een digitale showroom. Deze schakelaar showroom biedt u de mogelijkheid om de grote hoeveelheid aan materialen te bekijken. Daarnaast kunt u naar eigen smaak de kleuren en materialen van het schakelmateriaal bepalen. Elke gewenste combinatie kan gemaakt worden.

Wij verkopen een ruim assortiment basiselementen van PEHA, maar mocht het juiste element toch niet op onze website staan, dan kunt is deze vinden op de website van PEHA by Honeywell.