RUTENBECK Netwerkelement DUBBEL CAT.6A

RUTENBECK Netwerkelement DUBBEL CAT.6A

  • RUTENBECK Netwerkelement DUBBEL CAT.6A
Incl. BTW: € 14,25Excl. BTW: € 11,78
Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Basiselement voor Cat6A netwerken, dit is de snellere variant van de Cat6, zonder de toevoeging van de letter A. Voor woningbouw adviseren wij de cat 6 variant, ipv de duurdere Cat6A variant. Cat6 kan al snelheden aan, die veel internetverbindingen of apparatuur nog lang niet kunnen halen.

Gebruik dit element in combinatie met Cat 6A netwerkkabel, montage gebeurt doormiddel van een LSA punch down tool. Let op dat gebruikte pluggen en patchkabels ook cat 6A zijn.

Deze rutenbeck-elementen zijn compatibel met alle merken schakelmateriaal, van de merken zelf verkopen wij de bijbehorende afdekplaatjes.

Beschrijving

Aansluiting

Bij standaard netwerken (aansluiting op modems / switches enz,) sluit de bedrading aan zoals bij 'B' aangegeven staat op het inbouwelement. Van links naar rechts wordt de volgorde: bruin, witbruin, witblauw, blauw, groen, witgroen, oranje, witoranje.

Gereedschap

Enkelstuks aansluiten kan met een eenvoudige LSA-Tool, bij meerdere basiselementen is er een LSA punch down tool, deze snijdt overtollige draadlengte direct af na montage.

Afdekking

Deze rutenbeck-elementen zijn compatibel (gemaakt volgens de UAE-Standaard) met alle merken schakelmateriaal, van de merken zelf verkopen wij de bijbehorende afdekplaatjes.

Specificaties

ean4043921657126
MPN136104070
Artikelnummer136104070
MerkRutenbeck
Informatie klik hier voor artikel info fabrikant
PostNL max. hoeveelheid voor brievenbuspakje0

Schrijf uw eigen review

Uw review: RUTENBECK Netwerkelement DUBBEL CAT.6A