In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Busch Jaeger Schakelmateriaal

Busch Jaeger schakelmateriaal: het meest verkocht in Nederland

Met meer dan 130 jaar ervaring in elektromaterialen heeft Busch Jaeger veel kennis in huis op het gebied van schakelmateriaal. Busch Jaeger probeert aan strenge eisen te voldoen op het gebied van kwaliteit en innovatie. Zo voldoet het Busch Jaeger schakelmateriaal aan hoge kwaliteitsstandaard van DIN en ISO 9001, en ook aan de standaard voor energiebeheer (ISO 50001). Dit zorgt dat de producten een duurzaam karakter hebben. Het bedrijf is onderdeel van de ABB groep, een multinational op het gebied van elektromaterialen, en heeft twee productie faciliteiten in Duitsland, Lüdenscheid en Aue. Ze exporteren naar meer dan 60 landen, waaronder dus Nederland. Het internationale karakter van Busch Jaeger is ook terug te vinden in de samenwerking met andere bedrijven. Zo werken ze samen met onder andere Philips, Bang & Olufsen en Miele. 

Voor Busch Jaeger is het natuurlijk van belang dat hun producten een hoog gebruikscomfort hebben en dat ze efficiënt zijn. Het design van de producten is net zo belangrijk. Het design van Busch Jaeger producten kenmerkt zich door eenvoud, oog voor detail, innovatief karakter en betrokkenheid van de klant.  

Soorten Busch Jaeger schakelmateriaal

Het Busch Jaeger schakelmateriaal assortiment bestaat onder andere uit wandcontactdozen, afdekramen, schakelaars en dimmers. Het merk heeft 1 standaard lijn schakelmateriaal en 8 luxere lijnen. Het standaard schakelmateriaal is van het model Reflex Si.  Busch Jaeger Reflex Si heeft ook een lineaire variant. De afdekramen van deze variant zijn hoekiger van model dan de normale Busch Jaeger Reflex Si afdekramen. Naast Busch Jaeger Reflex Si verkopen wij ook andere lijnen schakelmateriaal van Busch Jaeger. Zoals de Balance lijn en de Future Linear lijn. Met de Busch Jaeger Balance lijn creeërt u een strak uiterlijk. Het uiterlijke kenmerk van deze lijn is namelijk dat zowel de buitenste als de binnenste hoeken recht zijn. Busch Jaeger omschrijft de Future Linear lijn zelf als ongecompliceerd en eerlijk. Wat het Future Linear schakelmateriaal interessant maakt is de vele kleuren waarin dit komt. Zo is deze lijn in mat wit te verkrijgen maar vindt u hier ook zwart schakelmateriaal. 

Alle lijnen schakelmateriaal passen op de basiselementen van Busch Jaeger. De overige materialen moeten echter wel binnen dezelfde lijn gekocht worden. Zo past een bedieningswip van de Busch Jaeger Future Linear niet in een afdekraam van Busch Jaeger Reflex Si. De meest verkochte onderdelen worden door ons groot ingekocht en leveren wij uit voorraad.

Kleuren Busch Jaeger schakelaar

De standaard lijn, Busch Jaeger Reflex Si, is verkrijgbaar in twee kleuren wit: crème (ral1013) en Alpin wit (ral9010). Alpin wit is meer papier wit van kleur dan het crèmekleurige schakelmateriaal. Verder is de All Weather 44 antraciet van kleur en de lijn Future Linear heeft de kleur Studio wit (ral9016), Studiowit mat en Zwart mat

Spatwaterdichte Busch Jaeger schakelaar

Busch Jaeger heeft schakelmateriaal dat oplossingen biedt voor binnenshuis en buitenshuis. Voor buitenshuis is het natuurlijk van belang dat elektromateriaal bestand is tegen veranderende weersomstandigheden. Daarom verkoopt Busch Jaeger ook spatwaterdicht schakelmateriaal. In onze webshop kunt u twee spatwaterdichte lijnen van Busch Jaeger vinden: All Weather 44 en Ocean. Dit schakelmateraal heeft een beschermingsgraad van IP44. Wij verkopen ook spatwaterdicht schakelmateriaal van PEHA en Viko  by Panasonic.

Meer informatie over Busch Jaeger schakelmateriaal?

Op de website van Busch Jaeger vindt u alle verschillende lijnen en de mogelijkheden van hun schakelmateriaal. Deze online catalogus is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor u snel kunt zien welk assortiment schakelmateriaal Busch Jaeger allemaal heeft. De standaard Busch Jaeger Reflex Si lijn, Busch Balance, Future Linear, All Weather 44 en Ocean zijn in onze webshop te bestellen. De overige lijnen kunnen besteld worden in de onderdelendatabase.