Schakelmateriaal

Schakelmateriaal van Busch Jaeger, Jung, Gira, PEHA en Berker

Busch Jaeger, Jung, Gira, PEHA en Berker leveren kwaliteits schakelmateriaal, wandcontactdozen, dimmers, schakelaars enzovoort. Samen hebben de merken Busch Jaeger, Jung, Gira en PEHA een marktaandeel van ongeveer 90%. Onder de rubriek meer informatie schakelmateriaal staat uitleg over de verschillende merken, de werking van verschillende schakelaars en aansluitschema's. Op deze pagina staat ook een filmpje waarin de verschillende modellen van de merken naast elkaar te zien zijn, hiermee kunt u eenvoudig een keuze maken.

Voor multimediaoplossingen, zoals een COAX en NETWERK aansluiting in 1 inbouwdoos is er de rubriek multimedia, met oplossingen voor alle merken die verkocht worden. Tevens staan hier usb-laders, vga en hdmi aansluitpunten in.

Voor spatwaterdicht schakelmateriaal is er een aparte rubriek met daarin de merken Busch Jaeger en PEHA. Voor het industriële CEE-schakelmateriaal van MENNEKES voor krachtstroom en de PERILEX aansluitingen voor kookplaten zijn er ook aparte rubrieken.