Verwarming en ventilatie

Verwarming en ventilatie koopt u bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt terecht voor diverse soorten verwarming en ventilatie. U vindt hier onder andere de beste terrasverwarming en ventilatie voor op het toilet of in de badkamer. Dit alles vindt u voor een scherpe prijs op onze website. Hieronder vindt u een korte toelichting over wat u onder andere kunt vinden in ons assortiment.

Ventilatie kopen bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Ventileren is goed voor de gezondheid. Vroeger ging dit in huis vanzelf, omdat er kieren en naden waren. Tegenwoordig zijn de meeste huizen kierdicht. Hierdoor is ventilatie nodig op een andere manier. Daarom verkopen we bij Sander Vunderink Elektromaterialen diverse ventilatoren. Alle ventilatoren zijn van het merk Soler & Palau. U kunt hier onder andere kiezen uit ventilatoren voor in het toilet of voor op de badkamer. Hierbij zijn er drie soorten: Decor ventilator Toilet/badkamer zonder timer, Silent ventilator Toilet/badkamer zonder timer en de Silent ventilator Toilet/badkamer met timer. Verder zijn er ook twee soorten buisventilatoren te koop: Soler en Palau S&P buisventilator en de Soler en Palau S&P buisventilator met timer. Een buisventilator is een mechanische ventilator die gemakkelijk tussen het kanaal geplaatst kan worden. Als laatste zijn er ook twee soorten woonhuisventilatoren: Soler en Palau woonhuisventilator voor 3-standenschakelaar (perilex) en de Soler en Palau woonhuisventilator met draadloze afstandsbediening. Deze ventilatoren zijn voor permanente ventilatie en niet geschikt voor bedrijven. Beide opties zijn stille ventilatoren.

 Verwarming kopen bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor diverse terrasverwarmingen. De terrasverwarmingen zijn afkomstig van Solamagic. Dit is de absolute top als het gaat om terrasverwarming. De terrasverwarming is designvol en van hoge kwaliteit. De terrasverwarmers zijn in drie kleuren te verkrijgen: antraciet, titanium en crème. Er zijn twee types terrasverwarming: Solamagic 1400W ECO+ terrasverwarming en de Solamagic 2000W ECO+ terrasverwarming. Daarnaast vindt u hier ook ICESTOP vorstvrijlint/ verwarmingslint. Dit lint van ICESTOP is universeel toepasbaar en kan gebruikt worden tot een temperatuur van 20 graden onder nul.