LED Plafonnieres

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 Artikel(en)

Voordelen van plafonnieres

Er zitten veel voordelen aan het kiezen voor een plafonniere. Met plafonnieres haal je voor minder geld meer licht in huis. Ze zijn namelijk relatief goedkoop maar hebben een hoge lichtopbrengst. Daarnaast kunnen plafonnieres vlak aan het oppervlak van het plafond bevestigd worden. Hierdoor zijn plafonnieres ook geschikt voor lagere plafonds. Grote lampen nemen veel ruimte in beslag en maken daardoor de ruimte optisch kleiner. Plafonnieres zorgen er echter voor dat de ruimte zowel groter als hoger lijkt. Ook door het eenvoudige ontwerp van een plafonniere is het functionele en tijdloze lichtbron.

Led verlichting in uw plafondlamp

De plafonnieres die u bij ons vindt zijn voorzien van led verlichting. Dit zorgt er natuurlijk voor dat ze zeer zuinig zijn, maar ook minder onderhoud nodig hebben. Ze hebben een lange levensduur en worden niet heet.  Zo hoef je maar weinig de ladder op om een lamp te vervangen en kan je plafond niet beschadigen door de warmte van de lamp.

Plafonnieres kopen?

Bij ons kunt u kiezen tussen 5 plafonnieres. De kleinste lamp is een 6W plafonniere en heeft een diameter van 175 millimeter. De lichtkleur van deze lamp is warm wit (3000K). De rest van de plafonnieres heeft een lichtkleur van 4000 K. Deze kleur wordt ook wel daglicht wit genoemd. De 12W plafonniere heeft een diameter van 270 mm. Van deze lamp bestaat ook een versie met bewegingssensor. De overige twee plafonnieres zijn 18W en hebben een diameter van 380 mm. Ook deze plafonniere is beschikbaar met bewegingssensor. Let wel op met de 18W plafonnieres: deze geven erg veel licht en zijn daardoor niet geschikt om te plaatsen in kleine ruimtes. Ze zijn wel uitermate geschikt voor grote open ruimtes of ruimtes met lage plafonds.