In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

LED Plafonnieres

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Voordelen van plafonnieres

Er zitten veel voordelen aan het kiezen voor een plafonniere. Met plafonnieres haal je voor minder geld meer licht in huis. Ze zijn namelijk relatief goedkoop maar hebben een hoge lichtopbrengst. Daarnaast kunnen plafonnieres vlak aan het oppervlak van het plafond bevestigd worden. Hierdoor zijn plafonnieres ook geschikt voor lagere plafonds. Grote lampen nemen veel ruimte in beslag en maken daardoor de ruimte optisch kleiner. Plafonnieres zorgen er echter voor dat de ruimte zowel groter als hoger lijkt. Ook door het eenvoudige ontwerp van een plafonniere is het functionele en tijdloze lichtbron.

Led verlichting in uw plafondlamp

De plafonnieres die u bij ons vindt zijn voorzien van led verlichting. Dit zorgt er natuurlijk voor dat ze zeer zuinig zijn, maar ook minder onderhoud nodig hebben. Ze hebben een lange levensduur en worden niet heet.  Zo hoef je maar weinig de ladder op om een lamp te vervangen en kan je plafond niet beschadigen door de warmte van de lamp.

Plafonnieres kopen?

Bij ons kunt u kiezen tussen 6 plafonnieres. De kleinste lamp is een 18W plafonniere en heeft een diameter van 350mm. U heeft hierbij keuze uit de lichtkleuren warm wit (3000K) en daglicht (4000K). De overige plafonnieres zijn 24W. Ook hierbij heeft u keuze uit warm wit en daglicht. Deze varianten zijn ook verkrijgbaar met een bewegingssensor. De diameter van deze plafonnieres zijn 400mm. Het materiaal waarvan de plafonnieres zijn gemaakt is kunststof. De plafonnieres hebben 30000 branduren.