In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Philips LED-buizen

Waarom de Philips LED-buis?

Het merk Philips is natuurlijk heel bekend en heeft een uitstekende reputatie. Dit komt natuurlijk omdat Philips al 120 jaar vakwerk levert op het gebied van lichtvoorziening. Philips wil graag hoogwaardige en energiezuinige producten op de markt brengen voor consumenten als bedrijven. Voor zowel consumenten als bedrijven is de LED-buis een goede oplossing. U zult zich misschien afvragen waarom het een verstandige keuze is om voor de LED-buis te kiezen. LED-buizen zijn natuurlijk een stuk zuiniger dan veel alternatieven: volgens Philips verbruiken ze bijna de helft aan energie. Maar daarnaast is de installatie van de Philips LED-buizen heel gemakkelijk en ook nog eens goedkoop. Verder is het installeren van deze LED-buis ook nog eens heel veilig. Ze passen in oude TL armaturen, waardoor je deze LED-buis goed kunt gebruiken om uw oude TL buizen te vervangen. Daarnaast gaat deze LED-buis lang mee door de goede kwaliteit, bijna twee keer zo lang als een TL buis. Ook in onderhoudt zijn de LED-buizen voordeliger. Daarmee verdient u al snel uw investering terug.

LED-tube kopen?

Bij ons vindt u de Philips LED-buis in drie formaten, 60 centimeter,120 centimeter en 150 centimeter. De LED-buis van 120 centimeter en de LED-buis van 150 centimeter zijn ook verkrijgbaar in dozen van 10 stuks. Wanneer u meerdere LED-buizen nodig heeft, is dit een heel voordelig alternatief! Verder vindt u in deze categorie ook een waterdichte opbouwarmatuur met een LED-buis van Osram. Bij de producten vindt u waarvoor deze LED-buis een uitstekende vervanger is. Daarnaast worden bij de producten ook een paar tips gegeven voor het vervangen van uw TL buis voor de Philips LED-buizen.

LED-tube armatuur kopen?

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen vindt u veel armaturen. Is uw oude armatuur niet meer geschikt, of heeft u een volledig nieuwe installatie nodig? Dan vindt u deze hier! U vindt bij onze montagebalken in meerdere formaten en waterdichte opbouwarmaturen van het merk Norton. Verder vindt u hier ook de waterdichte opbouwarmaturen van het merk Osram Ledvance. Al deze armaturen zijn goed geschikt voor de Philips LED-buis die wij verkopen.