In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Philips en Osram LED-lampen

Philips LED-lampen

Vrijwel iedereen is bekend met het merk Philips. Het onderdeel van Philips dat zich richt op licht, wordt Philips Lighting genoemd. Philips Lighting is al 120 jaar actief op de markt en een echte marktleider. Met innovatieve oplossingen richt Philips zich op energiezuinige en hoogwaardige producten, zoals de Philips LED-verlichting. Philips richt zich daarmee op consumenten en ondernemingen. Voor consumenten willen ze graag sfeermakende verlichting aanbieden, voor elke woonruimte. Voor ondernemingen wil Philips met behulp van verlichting oplossingen bieden op het gebied van productiviteit en energiebesparing. Groen ondernemen is namelijk erg belangrijk voor Philips. Dit komt terug in de duurzaamheidsprogramma’s die zij opzetten en ondersteunen.

Philips LED-lampen kopen?

Bij ons vindt u 8 uitvoeringen van de Philips LED-lamp E27, onder andere peertjes, rustiek lampen en bollampen. Deze LED-lampen hebben allemaal de E27 fitting. Dit is een normale schroeffitting. Verder hebben de lampen verschillende eigenschappen op het gebied van wattage en dimbaarheid. Kijk goed of de LED-lampen die u aanschaft dimbaar zijn of niet. Verder kunt u ook kiezen voor de Philips E27 Gold. Deze LED-lamp heeft een warme kleur. Van deze lamp hebben we drie varianten. Alle E27 Gold lampen zijn dimbaar. Kijk goed bij dimbare LED-lampen welke dimmer geschikt is voor de LED-lamp.

Philips LED-spots kopen? 

U vindt bij ons naast Philips LED-lampen ook Philips LED-spots. Zo verkopen we de Philips GU10 LED-spots. Van de Philips GU10 LED-spots hebben wij 3 verschillende soorten, met verschillende eigenschappen. Zo zijn sommige spots wel dimbaar en anderen niet. Verder vindt u bij ons ook de Philips12V LED-spots. Ook hier bestaan weer 4 verschillende varianten van, waarvan sommige wel dimbaar zijn en anderen niet. U vindt op de pagina van beide LED-spots informatie over de wattage, lichtkleur, en lichtsterkte van deze lampen.

Wij verkopen ook kleine Philips LED capsules. Van deze capsules hebben we 5 versies.

Osram LED-lampen

Osram is een licht fabriek uit Duitsland, opgericht in 1919. Hun hoofdkantoor staat in München, maar Osram is actief in meer dan 120 landen. Naast producten zoals LED-lampen, is Osram actief op het gebied van de kunsten. Zo maken ze speciale producten voor de verlichting bij podia, bioscopen en studio’s. Verder maakt Osram ook producten voor bijvoorbeeld rij assistentie. Een bedrijf met een uitgebreid en gevarieerd portfolio dus. Het belangrijkst voor Osram is om hun innovatieve creaties te blijven ontwikkelen, op het gebied van mobiliteit, communicatie, veiligheid en gezondheid.

Osram LED-spots en LED-lampen kopen?

Osram verkoopt zowel LED-spots als LED-lampen. De LED-spots van Osram hebben, net als een van de lijnen van Philips, een GU10 fitting. LED-spots van Osram zijn altijd dimbaar. Kijk goed bij de spots welke dimmer het best werkt bij de spot. De Osram LED-spots passen goed in de inbouw armaturen van LED line. Verder hebben we van Osram ook LED-lampen met een E27 fitting. Dit is een normale schroeffitting die gebruikt kan worden om uw gloeilampen te vervangen. Verder vindt u in dezelfde categorie LED-lampen met een E14 fitting. Deze zijn geschikt voor onder andere uw koelkast en afzuigkap.