Inbouwspots van LED line, Greenlux en Kanlux/Rocalux

Wilt u weten hoe u inbouwspots moet aansluiten? Informatie over het aansluiten van inbouwspots vindt u op onze informatieve pagina Inbouwspots aansluiten.

Inbouwspot voor uw interieur

Inbouwspots worden steeds populairder! Ze zijn dan ook erg mooi om te verwerken in uw interieur. Doordat ze onopvallend zijn, dienen ze als goede basis voor verlichting. Ze zijn ook goed te gebruiken als accentverlichting, bijvoorbeeld om specifieke gebieden te accentueren. Doordat u bij ons uw armatuur en verlichting apart kunt bestellen, kunt u gehoor geven aan specifieke wensen. U kunt zelf de combinatie maken die het beste bij u past. Dat u het armatuur ook mooi vindt, is altijd belangrijk. De rand van het armatuur is namelijk altijd zichtbaar. Daarom kunt u bij ons ook kiezen uit meerdere modellen en kleuren.

LED line 

Zo vindt u bij ons verschillende versies van de LED line inbouwspot. Zo hebben we ronde inbouwspots, zowel in vaste- en kantelbare variant. Deze worden geleverd in de kleuren geborsteld RVS, mat wit en chrome. Er is ook een waterdichte variant van de ronde inbouwspots van LED line. Deze zijn alleen verkrijgbaar in vaste variant. LED line heeft ook vierkante inbouwspots. Ook deze zijn verkrijgbaar in geborsteld RVS, mat wit en chrome. De waterdichte variant van de vierkante inbouwspots is vast, de rest is kantelbaar. Naast deze vaianten heeft LED line ook inbouwspots van glas. Deze zijn verkrijgbaar in rond en vierkant, en in enkele- en dubbele variant. Ze zijn verkrijgbaar in zilver en zwart. Onderaan onze LED line pagina vindt u ook GU10 fittingen.

Kanlux/Rocalux

De inbouwspots van Kanlux/Rocalux zijn iets kleiner dan die van LED line. Ook deze zijn verkrijgbaar vaste- en kantelbare variant, in de kleuren geborsteld RVS, wit en chrome. Daarnaast vindt u in deze categorie ook inbouwspots met extra grote rand. Deze zijn ideaal wanneer er al een gat zit, van bijvoorbeeld een vorige lamp, of gewoon wanneer u het gat te groot geboord hebt. Ze zijn verkrijgbaar in wit en RVS, en worden rechtstreeks vanuit de fabriek ingekocht. Ze zijn dus niet van Kanlux/Rocalux.