Inbouwspots van LED line, Greenlux en Kanlux/Rocalux

Inbouwspots voor LED of halogeen lampen en in diverse maten en kleuren vind je bij Sander Vunderink. Kies onderstaand uw type inbouwspot.

Wilt u weten hoe u inbouwspots moet aansluiten? Lees dan onze praktische inbouwspots aansluien handleiding

Halogeen en LED inbouwspots

Inbouwspots worden steeds populairder! Ze zijn dan ook erg mooi om te verwerken in uw interieur. Doordat ze onopvallend zijn, dienen ze als goede basis voor verlichting. Ze zijn ook goed te gebruiken als accentverlichting, bijvoorbeeld om specifieke gebieden te accentueren. Doordat u bij ons uw armatuur en verlichting apart kunt bestellen, kunt u gehoor geven aan specifieke wensen. U kunt zelf de combinatie maken die het beste bij u past. Dat u het armatuur ook mooi vindt, is altijd belangrijk. De rand van het armatuur is namelijk altijd zichtbaar. Daarom kunt u bij ons ook kiezen uit meerdere modellen en kleuren. Zo zijn er LED inbouwspots van RVS verkrijgbaar. Deze kleur is erg populair door de brede toepasbaarheid. U kunt deze zowel in de woonkamer, badkamer als keuken gebruiken. Witte inbouwspots worden ook veel toegepast. Het voordeel van witte inbouwspots is dat deze over het algemeen minder opvallen. Naast deze kleuren zijn er ook LED inbouwspots verkrijgbaar in chrome en in glas. Alle modellen zijn verkrijgbaar in het rond en in het vierkant. 

LED Line inbouwspots

Zo vindt u bij ons verschillende versies van de LED Line inbouwspot. Zo hebben we ronde inbouwspots, zowel in vaste- en kantelbare variant. Zoals eerder beschreven worden deze geleverd in de kleuren geborsteld RVS, mat wit en chrome. Er is ook een waterdichte variant van de ronde inbouwspots van LED Line. Deze waterdichte LED inbouwspots zijn alleen verkrijgbaar in vaste variant, en beschikbaar in de kleuren geborstels RVS, mat wit en chrome.

Vierkante LED inbouwspots

Naast de standaard ronde inbouwspots, heeft LED Line ook vierkante inbouwspots. Ook deze zijn verkrijgbaar in geborsteld RVS, mat wit en chrome. De waterdichte variant van de vierkante inbouwspots is vast, de rest is kantelbaar. Naast deze vaianten heeft LED Line ook inbouwspots van glas. Deze zijn verkrijgbaar in rond en vierkant, en in enkele- en dubbele variant. Ze zijn verkrijgbaar in zilver en zwart. Onderaan onze LED Line pagina vindt u ook GU10 fittingen.

Inbouwspots van Kanlux/Rocalux

De inbouwspots van Kanlux/Rocalux zijn iets kleiner dan die van LED Line. Ook deze zijn verkrijgbaar vaste- en kantelbare variant, in de kleuren geborsteld RVS, wit en chrome. Daarnaast vindt u in deze categorie ook inbouwspots met extra grote rand. Deze zijn ideaal wanneer er al een gat zit, van bijvoorbeeld een vorige lamp, of gewoon wanneer u het gat te groot geboord hebt. Ze zijn verkrijgbaar in wit en RVS, en worden rechtstreeks vanuit de fabriek ingekocht. 

Badkamer inbouwspots

Bent u opzoek naar badkamerverlichting? U kunt hiervoor gebruik maken van inbouwspots. Als u badkamer spotjes wilt gebruiken, dan moet u er opletten dat het gaat om waterdichte inbouwspots. Badkamerspotjes kunt u krijgen bij Sander Vunderink Elektromaterialen van het merk LED Line. Dit zijn inbouwspots die geschikt zijn als badkamerverlichting. De badkamer inbouwspots zijn er in de kleuren geborsteld RVS, mat wit en chrome. Ook bij de badkamer spotjes heeft u de keuze uit rond of vierkant.

Dimbare LED spots

De inbouwspots die worden verkocht bij Sander Vunderink Elektromaterialen worden geleverd zonder lichtbron. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt kiezen welke lichtbron u wilt gebruiken. Dit maakt het mogelijk om de LED spots dimbaar te maken. Hiervoor kunt u gebruik maken van de dimbare LED spots die u eveneens kunt kopen bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Hierbij moet u er op letten dat u een dimbare LED koopt. Het voordeel van de inbouwspots dimbaar maken is dat u zelf de lichtintensiteit kunt bepalen. Voor een dimbare LED spot dient u ook een LED dimmer te hebben in uw badkamer.