Inbouwspots

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkopen we inbouwspots van hoogwaardige merken. We hebben inbouwspots van de bekende merken ledline en van kanlux/rocalux.  Beide merken worden gekenmerkt door hun robuustheid en aluminium-legering. Wij verkopen dus geen goedkope blikken inbouwspots. De inbouwspots van ledline en kanlux/rocalux zijn van vergelijkbare kwaliteit. Er zit alleen wat verschil in het uiterlijk van de inbouwspots en in de prijs. De inbouwspots van ledline zijn iets goedkoper dan die van kanlux/rocalux. De kanlux/rocalux inbouwspots zijn iets kleiner dan die van ledline. Daarnaast vindt u bij ons ook 2 inbouwspots met een extra grote rand. Deze zijn geschikt voor al bestaande grote gaten waar eerder grote lampen in hebben gezeten. Deze spotjes worden rechtstreeks van de fabriek ingekocht en hebben dus geen merk, maar u vindt ze bij ons in de categorie van kanlux/rocalux.

Bent u opzoek naar led-spots van Philips en Osram? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze vindt u op onze pagina voor led-spots.

Wilt u weten hoe u inbouwspots moet aansluiten? Informatie over het aansluiten van inbouwspots vindt u op onze informatieve pagina Inbouwspots aansluiten.

Inbouwspot voor uw interieur

Inbouwspots worden steeds populairder! Ze zijn dan ook erg mooi om te verwerken in uw interieur. Doordat ze onopvallend zijn, dienen ze als goede basis voor verlichting. Ze zijn ook goed te gebruiken als accentverlichting, bijvoorbeeld om specifieke gebieden te accentueren. Doordat u bij ons uw armatuur en verlichting apart kunt bestellen, kunt u gehoor geven aan specifieke wensen. U kunt zelf de combinatie maken die het beste bij u past. Dat u het armatuur ook mooi vindt, is altijd belangrijk. De rand van het armatuur is namelijk altijd zichtbaar. Daarom kunt u bij ons ook kiezen uit meerdere modellen en kleuren.

Ledline 

Zo vindt u bij ons verschillende versies van de ledline inbouwspot. Zo hebben we ronde inbouwspots, zowel in vaste en kantelbare variant. Deze worden geleverd in de kleuren geborsteld  rvs, mat wit en chrome. Er is ook een waterdichte variant van de ronde inbouwspots van ledline. Deze zijn alleen verkrijgbaar in vaste variant. Ledline heeft ook vierkante inbouwspots. Ook deze zijn verkrijgbaar in geborsteld rvs, mat wit en chrome. De waterdichte variant van de vierkante inbouwspots is vast, de rest is kantelbaar. Naast deze heeft Ledline ook inbouwspots van glas. Deze zijn verkrijgbaar in rond en vierkant, en in  enkele en dubbele variant. Ze zijn verkrijgbaar in zilver en zwart. Onderaan onze ledline pagina vindt u ook GU10 fittingen.

Kanlux/rocalux

De inbouwspots van kanlux/rocalux zijn iets kleiner dan die van ledline. Ook deze zijn verkrijgbaar vaste en kantelbare variant, in de kleuren geborsteld rvs, wit en chrome. Daarnaast vindt u in deze categorie ook inbouwspots met extra grote rand. Deze zijn ideaal wanneer er al een gat zit, van bijvoorbeeld een vorige lamp, of gewoon wanneer u het gat te groot geboord hebt. Ze zijn verkrijgbaar in wit en rvs, en worden rechtstreeks vanuit de fabriek ingekocht. Ze zijn dus niet van kanlux/rocalux.