Ledvance bouwlampen

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 Artikel(en)

 • Prijs vanaf:
  Incl. BTW: € 11,95Excl. BTW: € 9,88
  PRODUCTKEUZE

  Osram Ledvance FLOODLIGHT LED

  Osram Ledvance Floodlights in 3 sterktes en 2 verschillende lichtkleuren, 3000K (warm licht) en 4000K (wit licht).

  Meer info
 • Prijs vanaf:
  Incl. BTW: € 17,95Excl. BTW: € 14,83
  PRODUCTKEUZE

  Osram Ledvance FLOODLIGHT LED met bewegingsmelder Value-Line

  Floodlights met bewegingsmelder. Naast deze consumentenlijn is er ook een prof-lijn, de value-lijn is alleen leverbaar in de lichtkleur 4000K (wit licht) de prof-line heeft zowel de lichtkleur 4000K als de warmere 3000K.

  Led-floodlights met bewegingsmelders zijn nog energiezuiniger, door de bewegingsmelder schijnen de floodlights alleen wanneer dit noodzakelijk is.

  Deze floodlights zijn leverbaar in 4 sterktes in de lichtkleur 4000K (wit licht).

  Meer info
 • Prijs vanaf:
  Incl. BTW: € 25,12Excl. BTW: € 20,76
  PRODUCTKEUZE

  Osram Ledvance FLOODLIGHT LED met bewegingsmelder Prof-Line

  Floodlights met bewegingsmelder, voor verschillende toepassingen. Naast deze prof-line is er ook een consumenten-lijn, dit is de Value lijn. Led-floodlights zijn al vele malen energiezuiniger dan de traditionele halogeen bouwlamp, en door de bewegingsmelder branden ze nog minder wat resulteert in een nog lager energieverbruik.

  Deze floodlights zijn leverbaar in 3 sterktes en de lichtkleuren 3000K (warm licht) en 4000K (wit licht).

  Meer info
 • Incl. BTW: € 4,86Excl. BTW: € 4,02

  85 In voorraad

  Artikelnummer: 246074

  Waterproof connector IP 68 voor verbinden van snoeren

  3-Polig
  Voor snoer van 1mm² t/m 2,5mm²
  Materiaal: Kunststof
  Waterproof: IP65

  Meer info

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 Artikel(en)

Ledvance bouwlampen  

Ledvance is een dochterbedrijf van Osram. Eerder was het zo dat Osram twee verschillende bedrijfsmodellen onder zich had. Om meer succes uit beide modellen te halen, hebben ze besloten om Ledvance te scheiden van Osram. Osram is nu meer gericht op op maat gemaakte innovatieve licht technologie, terwijl Ledvance meer gericht is op lampen zelf, en op slimme oplossingen voor consumenten en professionals. Ledvance kan hierdoor voortbouwen op meer dan 100 jaar expertise, maar met een duidelijke doelstelling en een frisse blik.

Waarom floodlights van Ledvance?

De bouwlampen van Ledvance zijn een hele goede oplossing wanneer u uw halogeen bouwlampen wilt vervangen. LED-verlichting heeft namelijk erg veel voordelen. Een van de grootste voordelen is natuurlijk de potentiële energiebesparing. Volgens Ledvance kan de besparing door het gebruik van bouwlampen met LED in plaats van halogeen oplopen tot wel 90%. Daarnaast is de lichtverdeling zeer gelijkmatig. De bouwlampen hebben een laagje gehard glas, waardoor er minder schittering van de lamp afkomt. Het compacte design zorgt dat de bouwlampen gebruiksvriendelijk zijn. De bouwlampen zijn heel geschikt om te gebruiken op meerdere locaties. Denk bijvoorbeeld aan parkeerplaatsen, gevels, beveiliging en binnenplaatsen. Natuurlijk ook heel geschikt om te gebruiken bij bouwplaatsen.

Floodlights kopen?

U vindt bij Sander Vunderink Elektromaterialen floodlights van 20W, 50W en 90W. De grootste bouwlamp is 240x250x70mm, de kleinste is 155x167x44mm. De lampen hebben een levensduur tot wel 50000 uur. Kies voor de waterproof connector onderaan de pagina om kabels aan elkaar te verbinden. De connector is 3 polig en is geschikt voor snoer tussen de 1mm2 en 2,5mm2. Ook de bouwlampen zelf zijn waterproof. Ze zijn dus heel geschikt voor buitengebruik en over waterschade hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook stof komt de bouwlamp niet in. De kleur van het licht in de LED bouwlamp komt overeen met daglicht wit (830, 3000K & 840, 4000K).

We hebben ook halstralers en opbouwarmaturen van het merk Ledvance!