Basisverlichting

Inbouwspots

Inbouwspots kunt u goed verwerken in uw interieur en daarom zeer geschikt als de basis van de verlichting in uw woning. U vindt bij ons inbouwspots van Led line en Kanlux/Rocalux. Dit zijn robuuste armaturen van hoge kwaliteit. U zult bij ons dus geen goedkope blikken armaturen tegen komen. U vindt bij ons genoeg led lampen die goed in deze inbouwspots passen.

Led lampen en led buizen

U kunt kiezen tussen veel verschillende soorten led lampen voor uw verlichting. Zo hebben we lampen van de merken Philips en Osram. Van beide merken hebben wij zowel led verlichting als led spots. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende fittingen, zoals GU10, G4, G9 en E27. Binnen elke categorie vind u lampen met verschillende lichtkleuren en dimbare en niet dimbare verlichting. Voor dimbare verlichting staat per lamp aangegeven welke dimmer getest is voor dat model lamp. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat de combinatie die u kiest goed werkt. Verder vindt u bij ons ook de led buis van Philips. Deze buizen zijn uitermate geschikt voor de verlichting van magazijnen, kantoren en werkplaatsen.

Wandverlichting en plafonnieres

Bij ons vindt u wandverlichting van het merk Hera. Deze wandverlichting maakt gebruik van led technologie en is heel geschikt om aan de muur langs trappen te installeren. Hera wandverlichting is van goede kwaliteit en zeer compact. De plafonnieres zijn van het merk Led line. Ook deze zijn compact maar geven zeer veel licht. Daarom zijn ze perfect voor de verlichting van grotere ruimtes van kantoren en bedrijven.

Halogeenlampen

De halogeenlampen zijn van het merk Osram. Deze hebben een mooie brede bundel en warm licht. U vindt bij ons halogeenlampen met allerlei soorten fittingen, zoals de GU10, GU5,3, G4 en G9, allen uit voorraad leverbaar en zeer voordelig. 

Downlights

Bij ons vindt u downlighters van het merk Ledvance, de nieuwe versie van Osram. Deze downlighters zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. U kunt kiezen tussen twee verschillende kleuren en verschillende lichtsterktes.

Bouwlampen

Ook van Osram/Ledvance zijn de bouwlampen . Deze lampen hebben de lichtkleur 830. Dit staat ook wel gelijk aan daglicht wit. Daarnaast zijn de bouwlampen waterproof. U kunt kiezen uit verschillende groottes en wattage.  Verder worden ze geleverd met een kabel van een meter, zonder stekker.

Portiekarmaturen en noodverlichting

Portiekarmaturen van verschillende merken voor bij uw voor of achterdeur. We hebben portiekarmaturen met E27 fitting en een hele moderne versie, namelijk de Steinel led-straler. Naast verlichting is dit ook een goede veiligheidmaatregel voor uw woning. Alle portiekarmaturen zijn van goede kwaliteit. U kunt ook bij ons terecht voor nood verlichting. Wij hebben nood verlichting van Sanders en Macbright. Van Macbright moet een pictogram apart worden besteld, bij de nood verlichting van Sanders zijn 4 pictogrammen inbegrepen. 

Halstralers

Ook de halstralers zijn van het merk Ledvance. De zuinige halstralers zijn heel geschikt voor de verlichting van bedrijfshallen en stations. Deze verlichting is van goede kwaliteit en verkrijgbaar in twee varianten.