Watermeters en accessoires

Tussenmeter water

Een tussenmeter voor water plaatsen kan u helpen om uw waterverbruik inzichtelijker te maken. Dit kan natuurlijk om meerdere redenen verstandig zijn. Wilt u bijvoorbeeld een beetje geld besparen, dan kan het een goed idee zijn om bewust te letten op het waterverbruik bij het douchen. Het kan ook zo zijn dat u bijvoorbeeld een ruimte of verdieping onderverhuurd. Met een watermeter kunt u dan het verbruik in de gaten houden. Ook binnen een bedrijf of een buitenverblijf kan het checken van het water gebruik verstandig zijn.

Watermeter kopen?

We verkopen een voordelige watermeter van 3m3 voor leidingen van 12 tot 15 millimeter. Verder hebben we de Itron watermeter. Het Amerikaanse Itron maakt naast de watermeter ook producten met betrekking tot gas en elektriciteit. Zo verkopen wij ook een gasmeter van Itron. Itron houdt zich bezig met duurzaam verbruik en biedt daarom oplossingen om inzicht te krijgen in uw gebruik, waaronder uw watergebruik. Itron heeft ook een vestiging in Nederland, namelijk in Dordrecht. U kunt kiezen voor een normale watermeter van Itron (2,5m3 voor 12-15 mm leidingen) of een grotere watermeter van Itron (5m3 voor 22mm leidingen). Deze watermeters zijn geschikt voor water tot en met 30 graden Celsius. Wilt u uw verbruik van warmer water meten? Itron heeft ook een warm watermeter (2,5m3 voor 12-15 mm leidingen). Deze meet het gebruik van water met een warmte van 30 tot 90 graden Celsius. De Itron watermeter, zowel de normale- als de warm watermeter, is analoog. Wij hebben ook een digitale watermeter van het merk Axioma. Deze hebben we in drie uitvoeringen: de elektronische watermeter van 1,6m3 (geschikt voor leidingen tot 15mm), de elektronische watermeter 2,5m3 (geschikt voor leidingen tot 22mm) en de elektronische warm watermeter (1,6m3, voor leidingen tot 15mm). Kijk goed met welke aansluitkoppelingen de water meter geleverd wordt. Overige aansluitkoppelingen kunnen bij besteld worden.

Bent u op zoek naar accessoires voor uw watermeter? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres! Onderaan de producten vindt u watermeter koppelingen en fiberringen.