In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

KWH meters, gasmeters en watermeters

Soorten tussenmeter

Wij hebben tussenmeters voor de belangrijkste nutsvoorzieningen. De hoofdmeters worden altijd geleverd door de nutsbedrijven, maar u kunt met een tussenmeter controleren en natuurlijk in de gaten houden hoeveel in specifieke situaties verbruikt wordt. Verhuurd u bijvoorbeeld een verdieping, dan kunt u een tussenmeter gebruiken voor verrekening. Heeft u een kapperszaak aan huis of rijdt u in een elektrische auto? Dan kan het controleren van elektriciteitsgebruik van deze verbruikers verstandig zijn. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen vindt u kwh meters, gas meters en watermeters in verschillende prijsklassen en geschikt voor elk huishouden.

kWh meter

De kWh meter meet het energieverbruik van bepaalde onderdelen. U vindt bij ons kWh meters voor gebouwonderdelen, maar ook voor specifieke apparaten of groepen in uw meterkast. U vindt bij ons de geijkte en ongeijkte kWh tussenmeter, en we hebben een digitale en analoge kWh tussenmeter. In deze categorie vindt u ook een meterbord waarop de tussenmeter bevestigd kan worden.

Gas meter

Welke gas tussenmeter u nodig heeft, hangt af van uw verbruik. Wij hebben een handige tabel waarin aangegeven staat welke gas tussenmeter u bij welk minimum en maximum gebruik aansluit. De meeste huishoudens zullen echter aan een G4 gasmeter voldoende hebben. We hebben een hele voordelige G4 gas tussenmeter die zelfs met eigen ophangbeugel geleverd wordt.

Watermeter

Om uw waterverbruik te verminderen, zult u eerst moeten kunnen aflezen hoeveel water u daadwerkelijk verbruikt en wat de grootverbruikers zijn. Welke water tussenmeter u nodig heeft, hangt af van de doorlaat van uw kraan. U vindt bij onze watermeters ook hoe u deze doorlaat kunt berekenen. Daarnaast is welke water tussenmeter u nodig heeft, afhankelijk van uw wens om normaal waterverbruik te meten of warm waterverbruik te meten. 

Volgens Duurzaam MKB kan het gebruik van een tussenmeter het totale energieverbruik tot wel 40% laten dalen. Dit komt natuurlijk doordat de individuele gebruiker meer bewust wordt gemaakt van het gebruik. Dit geldt natuurlijk ook des te meer wanneer de tussenmeter gebruikt wordt voor onderverhuur. Door te investeren in een tussenmeter kunt u dus geld terugverdienen!