Gira Mat Zwart Schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

Zwart schakelmateriaal

Voorheen was er bij schakelmateriaal alleen keuze uit de kleuren crème en wit. Tegenwoordig is dit wel anders. Wilt u zwart schakelmateriaal? Geen probleem. Veel merken schakelmateriaal bieden zwart schakelmateriaal aan. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen heeft u de keuze uit de merken Busch Jaeger en Gira. Met zwart schakelmateriaal creëert u een compleet andere uitstraling in uw woning. Zwart schakelmateriaal is bijvoorbeeld geschikt voor op een donkere muur. Maar als u wel houdt van dat beetje extra, kunt u het natuurlijk ook op uw witte muren aanbrengen.

Over Gira

Gira bestaat al ruim 100 jaar. Er mag dan ook wel gezegd worden dat Gira veel verstand heeft als het gaat om schakelmateriaal. innovatie, veiligheid en duurzaamheid worden bij Gira altijd in gedachten gehouden als er nieuwe producten worden ontwikkeld. De wensen van de klant staan hoog in het vaandel. Door de combinatie van nauwkeurig handwerk en moderne productie kan er snel aan de wensen voldaan worden. Omdat de wensen van de klant belangrijk zijn voor Gira, hebben ze ook zwart schakelmateriaal ontwikkeld.

Gira Systeem 55 zwart schakelmateriaal

Het zwarte schakelmateriaal van Gira is afkomstig uit de lijn Systeem 55. Systeem 55 is de standaardlijn van Gira. Deze lijn is ook te verkrijgen in de kleuren wit (crème), zuiver wit, mat zuiver wit en edelstaal. Het zwarte schakelmateriaal uit de Systeem 55 lijn is voorzien van een matte afwerking. Dit geeft een mooie uitstraling. Wanneer u wel eens wat anders wilt dan het standaard witte schakelmateriaal, dan is het mat zwarte schakelmateriaal misschien wel wat voor u.

Zwart schakelmateriaal kopen bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen shop je het mat zwarte schakelmateriaal van Gira. Alles wat u nodig heeft voor uw schakelmateriaal vindt u op deze pagina. Behalve het basiselement. Deze dient u nog zelf uit te zoeken en bij te bestellen. Het zwarte schakelmateriaal van Gira kenmerkt zich door de vorm. De vorm is ook de reden waaraan Systeem 55 de naam heeft te danken. De afmetingen van de basismaat is namelijk 55 x 55 mm. Uit de Systeem 55 lijn kunt u wandcontactdozen en afdekkingen kopen. De afdekramen die u vindt zijn niet afkomstig uit de Systeem 55 lijn, maar uit de E2 lijn. De afdekramen van de E2 lijn passen perfect op het zwarte schakelmateriaal van de Systeem 55 lijn. De zwarte afdekramen kenmerken zich door de rechte hoeken. Het materiaal waar het zwarte schakelmateriaal van Gira van is gemaakt, is bestand tegen slijtage door veelvoudig gebruik.