In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Busch Jaeger Future Linear Mat Zwart

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

26 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

26 Artikel(en)

Zwart schakelmateriaal kopen bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Zwart schakelmateriaal wordt steeds populairder. Vandaar dat u dit ook kunt aanschaffen bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Zwart schakelmateriaal kan eer voor zorgen dat u uw interieur een andere uitstraling geeft. Zwart schakelmateriaal valt natuurlijk veel meer op dan wanneer u bijvoorbeeld wit schakelmateriaal op een witte muur aanbrengt. Zwart schakelmateriaal is daarom ook uitermate geschikt voor mensen die net dat beetje extra durven. Daarnaast is zwart schakelmateriaal ook geschikt voor op donkere muren. Op deze pagina vindt u al het mat zwarte schakelmateriaal van Busch Jaeger. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Dan hebben we ook nog zwart schakelmateriaal van het merk Gira.

Over Busch Jaeger

Met ruim 130 jaar op de teller is Busch Jaeger een grote speler op het gebied van schakelmateriaal. Het assortiment van Busch Jaeger bestaat uit ruim 5500 artikelen. Al het schakelmateriaal van Busch Jaeger voldoet aan hoge kwaliteitseisen en energiestandaarden. Detail, innovatie en eenvoud zijn kernwoorden die Busch Jaeger altijd meeneemt in het ontwikkelingsproces. De klant speelt bij Busch Jaeger ook een belangrijke rol in het ontwikkelingsproces. Daarom biedt Busch Jaeger ook zwart schakelmateriaal aan. In dit geval is het zwarte schakelmateriaal afkomstig uit de Future Linear lijn.

Busch Jaeger Future Linear mat zwart

De Busch Jaeger Future Linear lijn wordt omschreven met woorden als eenvoud en zakelijkheid. Het ontwerp is ongecompliceerd. De Future Linear lijn kunt u bij Sander Vunderink kopen in drie kleuren: Studiowit, Mat Studiowit en Mat Zwart. Op deze pagina vindt u al het mat zwarte schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear. Doordat het zwarte schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear lijn mat is, creëert u een chique maar rustige uitstraling. Het is ook mogelijk om het zwarte schakelmateriaal te combineren met de andere kleuren van de Future Linear lijn.

Specificaties

Het zwarte schakelmateriaal van Busch Jaeger wordt aangeduid met RAL9005. Het materiaal waar het schakelmateriaal van gemaakt is, is thermoplast. Het schakelmateriaal is voorzien van de beschermingsgraad IP21. Dit houdt in dat het drupwaterdicht is.

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u alles wat u nodig heeft wat betreft schakelmateriaal kopen uit de lijn Future Linear mat zwart. Zo zijn er wandcontactdozen, afdekramen en afdekking te koop. De afdekramen zijn te verkrijgen van eenvoudig tot en met vijfvoudig. Bij de Future Linear lijn heeft u ook de mogelijkheid om een wandcontactdoos met USB-lader te bestellen.

Wilt u wel het mat zwarte schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear bestellen, maar kunt u geen schakelmateriaal inbouwen? Geen probleem. Hiervoor omvat deze lijn speciale opbouwranden. Zo kunt u toch gebruik maken van het mooie mat zwarte schakelmateriaal.

Als laatste dient u er op te letten dat u bij het bestellen van het mat zwarte schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear dat u er geen basiselement meegeleverd krijgt. U kunt uw basiselement naar keuze apart mee bestellen wanneer u nog geen schakelaar of dimmer in huis heeft.