In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Zwart schakelmateriaal

Kiest u voor zwart schakelmateriaal?

De meeste huizen zijn voorzien van wit schakelmateriaal. Het schakelmateriaal werd vroeger wit genoemd, totdat er een nieuwe witte kleur schakelmateriaal bij kwam. Hierdoor is er onderscheid gemaakt tussen crème wit en zuiver wit. Maar tegenwoordig bestaat de kleurkeuze voor schakelmateriaal niet meer alleen uit crème wit en zuiver wit. De kleurrange is flink uitgebreid. Zo kunt u tegenwoordig ook kiezen voor zwart schakelmateriaal. Zwart schakelmateriaal wint steeds meer in populariteit. Met zwart schakelmateriaal geeft u een totaal andere uitstraling aan uw schakelmateriaal. Zwart schakelmateriaal kunt u kopen bij Sander Vunderink Elektromaterialen. U heeft hierbij de keuze uit zwart schakelmateriaal van de merken Busch Jaeger en Gira.

Busch Jaeger Future Linear Mat Zwart

Allereerst is er zwart schakelmateriaal van Busch Jaeger. Dit is afkomstig van de Future Linear lijn. Dit is zwart schakelmateriaal dat afgewerkt is met een matte laag. Doordat het om mat zwart schakelmateriaal gaat, kunt u ondanks de kleur zwart een rustige uitstraling creëren. Het schakelmateriaal van de Future Linear lijn kenmerkt zich doordat het vierkant is. Het mooie van de Future Linear lijn is dat je dit kunt combineren met alle kleuren uit dezelfde lijn. Hierdoor kunt u eindeloos combinatie maken die u wilt. U kunt dus ook gemakkelijk uw huidige Future Linear schakelmateriaal veranderen naar zwart schakelmateriaal. Beschikt u niet over de mogelijkheid om uw schakelmateriaal in te bouwen? Ook daarvoor kunt u terecht bij Future Linear zwart schakelmateriaal. Hiervoor kunt u speciale opbouwranden bestellen. Let u er bij het bestellen op dat deze lijn alleen schakelmateriaal omvat. U dient dus nog wel een basiselement apart mee te bestellen.

Gira Systeem 55 Mat Zwart

Systeem 55 is de standaard lijn die Gira hanteert. Deze lijn komt in vele verschillende kleuren. Naast de kleuren wit (crème), zuiver wit, mat zuiver wit en edelstaal komt deze lijn ook met zwart schakelmateriaal. Ook het zwarte schakelmateriaal van Gira is voorzien van een matte touch. Zwart schakelmateriaal van Gira kan de uitstraling van uw interieur compleet veranderen. Doordat het om mat zwart schakelmateriaal geeft, heeft u de perfecte combinatie tussen opvallend maar niet te opvallend. Al het schakelmateriaal van deze lijn is afkomstig uit de Systeem 55 lijn. Behalve de afdekramen. De afdekramen zijn van de lijn E2. De afdekramen zijn eveneens mat zwart. Hierdoor kunt u het mat zwarte schakelmateriaal van Systeem 55 goed combineren met de mat zwarte afdekramen van de E2 lijn.