In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Viko by Panasonic spatwaterdicht schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

Spatwaterdicht schakelmateriaal

Bent u opzoek naar schakelmateriaal voor buiten of in een vochtige ruimte? Dan bent u opzoek naar spatwaterdicht schakelmateriaal. Spatwaterdicht schakelmateriaal kunt u aanbrengen in bijvoorbeeld schuren en badkamers, maar ook buiten in de tuin. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen heeft u de keuze uit vier verschillende merken spatwaterdicht schakelmateriaal. Van Busch Jaeger verkopen we de spatwaterdichte lijnen All-Weather 44 en Ocean. Van het merk PEHA verkopen we spatwaterdicht schakelmateriaal voor zowel inbouw als opbouw. Van het merk Viko by Panasonic is er spatwaterdicht schakelmateriaal van de lijn Pacific. Als laatste is er nog spatwaterdicht schakelmateriaal van Gira van de lijn TX44. Op deze pagina vindt u Viko by Panasonic spatwaterdicht.

Viko by Panasonic spatwaterdicht schakelmateriaal

Viko by Panasonic is een minder bekend merk als het gaat om schakelmateriaal in vergelijking met Busch Jaeger en PEHA. Dit betekend echter niet dat Viko by Panasonic spatwaterdicht van mindere kwaliteit is. Ook is het Viko by Panasonic spatwaterdicht schakelmateriaal goedkoper dan de andere twee merken die te koop zijn bij Sander Vunderink Elektromaterialen. De lijn Viko by Panasonic spatwaterdicht bestaat uit opbouw schakelmateriaal. Het voordeel van het opbouw schakelmateriaal Viko by Panasonic spatwaterdicht is dat het niet nodig is om het in de muur weg te werken. Dit is dus ideaal voor plekken waarbij je niet in de muur kan of mag hakken of slijpen. De wandcontactdoos en stopcontact vormen bij Viko by Panasonic spatwaterdicht één geheel. U kunt het schakelmateriaal van Viko by Panasonic spatwaterdicht dus ook weer gemakkelijk verwijderen als dit nodig is.

Viko by Panasonic spatwaterdicht is voorzien van de beschermingsgraad IP54. IP54 betekend dat het schakelmateriaal zowel spatwaterdicht is als stofvrij. Het omhulsel van Viko by Panasonic spatwaterdicht heeft de kleur wit en het klepje is grijs. Het materiaal dat gebruikt is voor Viko by Panasonic spatwaterdicht is glasvezelversterkt kunststof. Verder is het materiaal hittebestendig en hallogeenvrij. Ook is het materiaal bestendig tegen hoge chemicaliën. De scharnieren van Viko bij Panasonic spatwaterdicht zijn van kunststof en roesten niet. Viko by Panasonic spatwaterdicht wordt aangesloten door middel van een steekklem. Viko by Panasonic spatwaterdicht heeft een doorvoermogelijkheid en een grote aansluitruimte. De onderdelen ten opzichte van de onderbakken van Viko by Panasonic spatwaterdicht zijn uitwisselbaar.

Viko by Panasonic spatwaterdicht bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Het assortiment van Viko by Panasonic spatwaterdicht dat verkrijgbaar is bij Sander Vunderink Elektromaterialen bestaat uit verschillende soorten schakelaars, wandcontactdozen en een koppelstuk. De enkelvoudige schakelaar van Viko by Panasonic spatwaterdicht komt in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u keuze uit een wisselschakelaar, een wisselschakelaar met controlelamp en een serieschakelaar. De enkelvoudige wandcontactdoos van Viko by Panasonic spatwaterdicht is ook te verkrijgen in afsluitbare vorm. De tweevoudige wandcontactdoos is er in de horizontale en verticale uitvoering. De driedubbele wandcontactdoos is alleen te verkrijgen in horizontale uitvoering. Als laatste is het ook nog mogelijk om te kiezen voor een combinatie tussen een schakelaar en wandcontactdoos. U heeft de keuze uit de combinatie met een wisselschakelaar of een serieschakelaar. Deze combinaties zijn alleen beschikbaar in verticale uitvoering.