PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

19 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

19 Artikel(en)

Spatwaterdicht schakelmateriaal

Bent u opzoek naar schakelmateriaal voor buiten of in een vochtige ruimte? Dan is het spatwaterdicht schakelmateriaal waar u naar opzoek bent. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen bieden we u vier verschillende merken met spatwaterdicht schakelmateriaal. Dit zijn de merken Busch Jaeger, PEHA, Viko by Panasonic en Gira. Busch Jaeger hanteert twee spatwaterdichte lijnen: All-Weather 44 en Ocean IP44. Bij PEHA heeft u de keuze uit opbouw en inbouw spatwaterdicht schakelmateriaal. Bij Viko by Panasonic is er enkel opbouw spatwaterdicht schakelmateriaal te koop. En bij Gira heeft u de keuze uit de lijn TX44 antraciet. Op deze pagina vindt u al het PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal.

PEHA schakelmateriaal

PEHA bestaat al meer dan 95 jaar en is dan ook een bekend merk als het gaat om schakelmateriaal. Voor zowel de consument als de professionele installateur is PEHA zeer geschikt. PEHA schakelmateriaal kunt u vinden in bijvoorbeeld ziekenhuizen en overheidsgebouwen. De wensen van de klant zijn voor PEHA zeer belangrijk. Hierdoor ontwikkelt PEHA steeds weer nieuwe lijnen schakelmateriaal die voldoen aan deze wensen. Het simpele onderhoud en de goede kwaliteit van PEHA zijn belangrijke kenmerken die ze altijd in het achterhoofd houden. Het design van al het PEHA schakelmateriaal is tijdloos. Buiten de gewone lijnen schakelmateriaal kunt u bij PEHA ook terecht voor PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal. Het spatwaterdicht schakelmateriaal is te verkrijgen in twee varianten: PEHA spatwaterdicht opbouw en PEHA spatwaterdicht inbouw.

PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal: opbouw

Als u opzoek bent naar spatwaterdicht schakelmateriaal maar u niet in uw muur kunt of mag slijpen of boren, dan is het PEHA spatwaterdicht opbouw schakelmateriaal geschikt voor u. Bij het PEHA spatwaterdicht opbouw schakelmateriaal zijn de wandcontactdoos en stopcontact samen één. Door de beschermingsgraad IP44 weet u zeker dat het opbouw schakelmateriaal spatwaterdicht is. PEHA spatwaterdicht opbouw is gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit en is slagvast. Het design van PEHA spatwaterdicht opbouw is robuust. Het omhulsel is licht grijs en de knoppen donkergrijs. Het PEHA spatwaterdicht opbouw schakelmateriaal heeft een lange levensduur en is daarnaast ook gemakkelijk te installeren.

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen zijn verschillende wandcontactdozen van PEHA spatwaterdicht opbouw te koop. U heeft keuze uit enkelvoudig, tweevoudig of drievoudige wandcontactdozen. De tweevoudige wandcontactdoos van PEHA spatwaterdicht opbouw is er in de horizontale en verticale uitvoering. De drievoudige wandcontactdoos is er enkel in de horizontale uitvoering. Verder zijn er ook een wisselschakelaar en serieschakelaar te koop van PEHA spatwaterdicht opbouw. Er is ook de optie om te kiezen voor de combinatie van een schakelaar met een wandcontactdoos van PEHA spatwaterdicht opbouw.

PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal: inbouw

Bent u wel opzoek naar spatwaterdicht schakelmateriaal maar wilt u dit liever inbouwen? Ook dan kunt u terecht bij PEHA. PEHA verkoopt namelijk ook spatwaterdicht inbouw schakelmateriaal. Het voordeel van PEHA spatwaterdicht inbouw schakelmateriaal is dat het mooi weggewerkt is in de muur. Met PEHA spatwaterdicht inbouw zorgt u voor een mooiere en strakkere uitstraling. PEHA spatwaterdicht inbouw is ook voorzien van het IP44 keurmerk. PEHA spatwaterdicht inbouw is te verkrijgen in twee kleuren: crème (ral1013) en levend wit (ral9010). Van beide kleuren van PEHA spatwaterdicht inbouw zijn dezelfde artikelen te verkrijgen. Het assortiment van PEHA spatwaterdicht inbouw bestaat uit een wandcontactdoos inclusief binnenwerk, eenvoudig afdekraam en tweevoudig afdekramen. De wandcontactdoos past alleen in de bijbehorende afdekramen uit de PEHA spatwaterdicht inbouw afdichtramen. Bij PEHA spatwaterdicht inbouw is het dus niet mogelijk om zelf te kiezen welk afdekraam u wilt gebruiken.