In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Gira spatwaterdicht schakelmateriaal TX44 Antraciet

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

13 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

13 Artikel(en)

Spatwaterdicht schakelmateriaal

Bent u opzoek naar spatwaterdicht schakelmateriaal? Dan bent u bij Sander Vunderink Elektromaterialen aan het juiste adres. Spatwaterdicht schakelmateriaal is uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om dit toe te passen binnenshuis en in vochtige ruimtes als de badkamer. U heeft bij Sander Vunderink Elektromaterialen keuze uit vier grote merken spatwaterdicht schakelmateriaal: Busch Jaeger, PEHA, Viko by Panasonic en Gira. Bij Busch Jaeger heeft u keuze uit twee verschillende lijnen spatwaterdicht schakelmateriaal: All-Weather 44 en Ocean IP44. PEHA heeft ook twee lijnen: inbouw en opbouw. Van het merk Viko by Panasonic heeft u alleen de mogelijkheid voor spatwaterdicht opbouw schakelmateriaal. Van Gira bieden wij u het spatwaterdichte schakelmateriaal van de lijn TX44 aan. Het betreft hier inbouwschakelmateriaal.

Gira schakelmateriaal

In 1905 is Gira opgericht in Duitsland. Dit betekend dat Gira al meer dan 100 jaar ervaring heeft op het gebied van schakelmateriaal. In die jaren is Gira uitgebreid met 38 vestigingen in verschillende landen over de wereld. De producten die Gira levert zijn energiezuinig. Ook streeft Gira er naar om het schakelmateriaal zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Bij het ontwerpen van nieuw schakelmateriaal worden de wensen van klanten altijd meegenomen. De klant staat namelijk centraal bij Gira. Deze wensen kunnen in de producten van Gira worden verwezenlijkt door een combinatie van moderne productie en nauwkeurig handwerk. De materialen die Gira gebruikt voor het schakelmateriaal zijn van duurzaam materiaal. Hiervoor is gekozen omdat het milieu een belangrijk punt is voor Gira. Bij Gira kunt u zowel terecht voor normaal schakelmateriaal als spatwaterdicht schakelmateriaal.

Spatwaterdicht Gira TX44

Het spatwaterdichte schakelmateriaal van Gira wordt verkocht onder de naam Gira TX44. Gira TX44 vindt u bij Sander Vunderink Elektromaterialen in de kleur antraciet. Gira TX44 antraciet is geschikt voor zowel buiten als binnen. Gira TX44 antraciet is namelijk voorzien van beschermingsgraad IP44. Dit betekent dat het schakelmateriaal spatwaterdicht is. Gira TX44 antraciet heeft een versterkt afdekraam. Het materiaal waarvan Gira TX44 is gemaakt is slagvast, breukvast, uv-bestendig en weerbestendig. Naast de mogelijkheid om Gira TX44 antraciet spatwaterdicht te monteren, is het ook mogelijk om het spatwaterdichte schakelmateriaal diefstalbestendig te monteren. Gira TX44 antraciet is dus uitermate geschikt om buiten in de tuin of op een balkon te plaatsen.

De volgende artikelen van de serie Gira TX44 antraciet kunt u bij Sander Vunderink Elektromaterialen: wandcontactdoos, overgangsplaat, afdekraam éénvoudig tot drievoudig, bedieningswip wissel/kruis en bedieningswip serie/wissel-wissel. De overgangsplaat van Gira TX44 antraciet kunt u combineren met bijvoorbeeld een CAI aansluiting voor televisie. Op die manier kunt u dit ook spatwaterdicht installeren. Dit maakt het mogelijk om uw TV te installeren onder afdaken en overkappingen.