In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Busch Jaeger spatwaterdicht schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

31 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

31 Artikel(en)

Spatwaterdicht schakelmateriaal

Bij Sander Vunderink heeft u keuze uit vier verschillende merken voor spatwaterdicht schakelmateriaal: Busch Jaeger, PEHA, Viko by Panasonic en Gira. Spatwaterdicht schakelmateriaal is geschikt voor buiten, maar ook in vochtige ruimtes als werkplaatsen en badkamers. Van Busch Jaeger kunt u bij Sander Vunderink Elektromaterialen twee spatwaterdichte lijnen kopen: All-Weather 44 en Ocean IP44. Bij PEHA zijn ook twee verschillende soorten spatwaterdicht schakelmateriaal te verkrijgen: inbouw en opbouw. Viko by Panasonic spatwaterdicht is enkel te verkrijgen als opbouw schakelmateriaal. Van Gira is er spatwaterdicht schakelmateriaal te verkrijgen van de lijn TX44 in de kleur antraciet. Op deze pagina vindt u al het Busch Jaeger spatwaterdichte schakelmateriaal.

Busch Jaeger spatwaterdicht: Ocean IP44

Busch Jaeger spatwaterdicht Ocean IP44 is opbouw schakelmateriaal. Dit betekent dat bij Busch Jaeger spatwaterdicht Ocean IP44 de wandcontactdoos en het stopcontact één geheel vormen. Het voordeel van Busch Jaeger spatwaterdicht Ocean IP44 is dat het materiaal op de muur wordt gemonteerd en het dus niet nodig is om in de muur te hakken of slijpen. Daarnaast is het Busch Jaeger spatwaterdichte schakelmateriaal ook weer gemakkelijk te verwijderen. Busch Jaeger spatwaterdicht Ocean IP44 is voorzien van de beschermingsgraad IP44. Dit betekend dat het schakelmateriaal ook echt spatwaterdicht is. Dit Busch Jaeger spatwaterdichte schakelmateriaal kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is terug te vinden in bijvoorbeeld dat de schroeven en veren roestvrij zijn, de scharnieren robuust en het materiaal slagvast is. Verder zijn de Busch Jaeger spatwaterdicht Ocean IP44 inzetstukken los te bestellen en de deksels uitwisselbaar. Het omhulsel van Busch Jaeger spatwaterdicht Ocean IP44 is wit en de deksels zijn donker blauw.  

Van het Busch Jaeger spatwaterdichte schakelmateriaal Ocean IP44 zijn verschillende onderdelen te krijgen. De wandcontactdozen van Ocean IP44 zijn te verkrijgen in enkelvoudig, tweevoudig en drievoudig. De tweevoudige en drievoudige wandcontactdozen zijn in zowel horizontale als verticale uitvoering te verkrijgen. Van de schakelaars zijn zowel een wissel- als serieschakelaar te koop. Ook zijn er combinaties te koop met een schakelaar en wandcontactdoos. Van het Busch Jaeger spatwaterdicht Ocean IP44 zijn verder ook nog invoerstukken, koppelstukken en blindstukken te koop. Het Busch Jaeger spatwaterdicht opbouw schakelmateriaal is iets duurder dan het spatwaterdichte schakelmateriaal van PEHA of Viko by Panasonic.

Busch Jaeger spatwaterdicht: All-Weather 44

Wilt u liever Busch Jaeger spatwaterdicht inbouw schakelmateriaal? Dan is de All-Weather 44 lijn wellicht iets voor u. All-Weather 44 is de tweede Busch Jaeger spatwaterdicht lijn. Deze lijn is ook voorzien van de beschermingsgraad IP44 wat staat voor dat het schakelmateriaal spatwaterdicht is. All-Weather 44 trotseert weer en wind. Het voordeel van het inbouw schakelmateriaal van All-Weather 44 is dat het mooi weggewerkt kan worden. U heeft dus geen last van zichtbare elektriciteitsbuizen. All-Weather 44 geeft dus een mooie strakke weergave. Het materiaal van Busch Jaeger spatwaterdicht All-Weather 44 is breukvast en is geschikt voor bijvoorbeeld in een werkplaats of op een terras. Het Busch Jaeger spatwaterdichte All-Weather 44 schakelmateriaal is te verkrijgen in drie kleuren: crème (ral1013), Alpinwit (ral9010) en antraciet (ral7021).

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u de volgende artikelen van Busch Jaeger spatwaterdicht All-Weather 44 kopen: wandcontactdos, afdekramen, bedieningswippen en overgangsplaat. De afdekramen zijn verkrijgbaar in enkelvoudig en tweevoudig. Alleen van de kleur antraciet is ook een drievoudig afdekraam te koop.