In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Spatwaterdicht schakelmateriaal

Spatwaterdicht schakelmateriaal kopen?

Voor toepassingen buiten of in vochtige ruimtes zoals schuren, stallen en werkplaatsen, moet schakelmateriaal tegen een stootje kunnen. Daarom beschikken verschillende merken ook over een spatwaterdichte lijn met schakelmateriaal. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen B.V. leveren wij vier verschillende merken spatwaterdicht schakelmateriaal  uit voorraad: Busch Jaeger, PEHA, Viko by Panasonic en Gira.

Busch Jaeger spatwaterdicht: All Weather 44 en Ocean

Het Duitse Busch Jaeger is onderdeel van ABB group en heeft veel ervaring op het gebied van schakelmateriaal. Naast de standaard lijn schakelmateriaal en de luxere lijnen schakelmateriaal beschikt Busch Jaeger ook over spatwaterdicht schakelmateriaal. In de rubriek van Busch Jaeger vindt u twee lijnen spatwaterdicht schakelmateriaal: All Weather 44 en Ocean. Dit schakelmateriaal heeft een beschermingsgraad van IP44. Deze beschermingsgraad betekend dat het schakelmateriaal spatwaterdicht is. Producten uit de All Weather 44 lijn zijn bij ons beschikbaar in crème (ral1013), Alpin wit (ral9010) en antraciet. De Ocean lijn heeft donkerblauwe/groene klepjes. Busch Jaeger spatwaterdicht schakelmateriaal staat bekend om het design en is iets prijziger dan het spatwaterdichte schakelmateriaal van PEHA of Viko by Panasonic. Voor meer producten en meer informatie over Busch Jaeger schakelmateriaal, kunt u terecht op de Busch Jaeger  pagina op de website.

PEHA spatwaterdicht: inbouw en opbouw

Het Duitse PEHA is net als Busch Jaeger een bekend merk op het gebied van schakelmateriaal. Er bestaan meerdere lijnen van PEHA schakelmateriaal, zo ook een lijn met spatwaterdicht schakelmateriaal. De spatwaterdichte producten van PEHA zijn van hoge kwaliteit en hebben een beschermingsgraad van IP44. Dit betekend dat de producten ook echt spatwaterdicht zijn. De producten van PEHA zijn iets goedkoper dan het spatwaterdichte schakelmateriaal van Busch Jaeger. De opbouw schakelaars en wandcontactdozen van PEHA die wij verkopen hebben een lichtgrijze behuizing en donkergrijze knoppen. Daarnaast hebben wij ook spatwaterdichte afdekramen wandcontactdozen met randaarden van PEHA. Deze kunt u toepassen in vochtige ruimtes, zoals een badkamer. Ze zijn beschikbaar in crème wit (ral1013) en levend wit (ral9010). Voor meer producten en meer informatie over PEHA schakelmateriaal, kunt u terecht op onze PEHA pagina op de website.

Viko by Panasonic: het spatwaterdichte Pacific schakelmateriaal

Viko werd in 1980 opgericht. Nadat Panasonic de hoge kwaliteit en het potentieel van Viko opmerkte, voegden zij samen. Viko heeft meerdere lijnen schakelmateriaal, waaronder de Linnera, Rollina, Carmen, Carmen Plus, Kardelen, Karre, Meridian, Vera, Palmiye, en het spatwaterdichte Pacific. Dit krachtige en robuuste schakelmateriaal heeft een beschermingsgraad van IP54 en is gemaakt van glasvezel versterkt kunststof. IP54 staat ervoor dat het schakelmateriaal spatwaterdicht en stofvrij is. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkopen we de grijze versie van het spatwaterdichte schakelmateriaal van Viko by Panasonic. Viko by Panasonic is het goedkoopste spatwaterdichte schakelmateriaal dat wij verkopen. Voor meer informatie over Viko by Panasonic, kunt u terecht op hun website.

Gira: TX44 antraciet

Gira heeft al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van schakelmateriaal. Hierbij heeft u zowel keuze uit standaard schakelmateriaal als uit spatwaterdicht schakelmateriaal. Het spatwaterdichte schakelmateriaal wordt verkocht onder de naam Gira TX44. Gira TX44 is voorzien van beschermingsgraad IP44. Dit betekend dat het schakelmateriaal daadwerkelijk spatwaterdicht is. De kleur waarin u dit schakelmateriaal bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt krijgen is antraciet. Gira TX44 is naast spatwaterdicht ook diefstalbestendig te monteren. Dit maakt het Gira TX44 schakelmateriaal uitermate geschikt om te gebruiken in tuinen, balkons en terrassen. Voor meer informatie en producten van Gira, kijkt u op de Gira pagina.