PEHA standaard schakelmateriaal crème

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

39 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

39 Artikel(en)

PEHA schakelmateriaal

Honeywell PEHA bestaat al meer dan 90 jaar. In deze tijd is het een belangrijke speler geworden op het gebied van moderne elektroninstallatie. Overtuigend hoge kwaliteit is waar PEHA voor staat. Bent u een professional op het gebied van installeren of bent u een consument? U kunt beide prima uit de voeten met het assortiment van PEHA. Wilt u schakelmateriaal voor in uw woning, of bent u juist op zoek naar schakelmateriaal voor in een commercieel gebouw? Geen probleem, ook dit is beide mogelijk met het schakelmateriaal van PEHA. Veiligheid, comfort en energiebesparingen zijn aspecten die een grote rol spelen bij het schakelmateriaal va PEHA. PEHA is gemakkelijk te installeren. Dit is dan ook een belangrijk kenmerk van PEHA. Met PEHA creëert u comfort en geniet u van een aantrekkelijk design.

PEHA Standaard crème

De basislijn van het schakelmateriaal van PEHA heet PEHA Standaard. PEHA Standaard is te verkrijgen in de kleuren crème (ral1013) en levend wit (ral9010). Hier vindt u alle PEHA Standaard crème. De PEHA Standaard crème is een uitgebreide serie met veel keus. PEHA Standaard crème is voorzien van een goede prijs en kwaliteit verhouding. Alle PEHA Standaard crème schakelmateriaal is inbouw. Het materiaal waarvan de lijn PEHA Standaard crème is gemaakt, is kunststof. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen heeft u keuze uit de volgende artikelen: wandcontactdozen enkelvoudig en tweevoudig, afdekramen enkelvoudig tot en met vijfvoudig, bedieningswippen, draaiknop dimmer, centraalplaten, afdekplaten, blindplaat, opbouwrand enkelvoudig en dubbelvoudig, een spatwaterdichte wandcontactdoos plus bijpassend afdekraam enkelvoudig en dubbelvoudig. In de opbouwranden van PEHA Standaard crème kunt u inbouwschakelmateriaal monteren. De PEHA crème wandcontactdoos spatwaterdicht past alleen in de bijbehorende spatwaterdichte afdekramen.

PEHA Standaard Inline crème

Voorheen had u maar één keuze om de centraalplaten van PEHA te monteren: de PEHA Standaard crème. Tegenwoorden kunt u de uitstraling van uw PEHA Standaard crème schakelmateriaal moderner maken. PEHA heeft namelijk de PEHA Standaard Inline crème ontwikkeld. De PEHA Standaard Inline crème lijn bestaat uit afdekramen van enkelvoudig tot vijfvoudig. Met de PEHA Standaard Inline crème geeft u een nieuwe verfrissende uitstraling aan uw schakelmateriaal. De randen van de PEHA Standaard Inline crème lijn hebben rechte hoeken, maar de binnenkant past gewoon op het PEHA Standaard crème. Dus als u uw oude PEHA Standaard crème schakelmateriaal een nieuwe uitstraling wilt geven, dan kan dit zonder al te dure uitgaven. U hoeft namelijk alleen de afdekramen te vervangen voor afdekramen van PEHA Standaard Inline crème. De afdekramen van PEHA Standaard Inline crème zijn uit voorraad leverbaar. Dus als u vandaag bedenkt dat u graag de oude afdekramen wilt vervangen voor PEHA Standaard Inline crème afdekramen, dan kunt u ze morgen nog in huis hebben.