PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

19 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

19 Artikel(en)

Spatwaterdicht schakelmateriaal

Heeft u een vochtige ruimte waarin u schakelmateriaal moet aanbrengen? Dan heeft u spatwaterdicht schakelmateriaal nodig. Denk bijvoorbeeld aan schuren, stallen en werkplaatsen. Maar ook buiten heeft u spatwaterdicht schakelmateriaal nodig. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u uit meerdere merken kiezen voor uw spatwaterdichte schakelmateriaal. Busch Jaeger, PEHA en Viko by Panasonic verkopen spatwaterdicht schakelmateriaal. Op de deze pagina vindt u al het PEHA spatwaterdichte schakelmateriaal.

PEHA spatwaterdicht opbouw schakelmateriaal

PEHA is een bekend merk als het gaat om schakelmaterialen. Naast de gewone PEHA lijnen voor schakelmateriaal hanteert PEHA ook een spatwaterdichte lijn. Allereerst is er de PEHA spatwaterdicht opbouw lijn. Het materiaal waar PEHA spatwaterdicht opbouw van is gemaakt, is van hoge kwaliteit en slagvast. Het PEHA spatwaterdicht opbouw schakelmateriaal is voorzien van een beschermingsgraad van IP44. Dit kenmerk staat er voor dat het materiaal ook daadwerkelijk spatwaterdicht is. Het PEHA spatwaterdicht opbouw schakelmateriaal heeft een robuust uiterlijk. De omhulling is licht grijs en de knoppen zijn donkergrijs. Het opbouw PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal is ideaal om te gebruiken in ruimtes waar u niet de mogelijkheid heeft om het in de muur weg te werken. Bij het opbouw schakelmateriaal is de doos en het stopcontact één geheel. U kunt het PEHA spatwaterdicht opbouw materiaal dus ook weer makkelijk verwijderen als u dit wilt. Het PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal is makkelijk aan te sluiten en heeft een lange levensduur.

Bij Sander Vunderink heeft u keuze uit verschillende soorten wandcontactdozen van PEHA spatwaterdicht opbouw. U kunt kiezen uit een enkele en dubbele wandcontactdoos. Ook is er een dubbele en driedubbele wandcontactdoos die horizontaal te bevestigen zijn. Daarnaast zijn er nog een wisselschakelaar en serieschakelaar te verkrijgen. Deze schakelaars zijn ook te verkrijgen in combinatie met een wandcontactdoos.

PEHA spatwaterdicht inbouw schakelmateriaal

Naast het spatwaterdichte opbouw schakelmateriaal van PEHA, is er ook PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal dat geschikt is voor inbouw. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het schakelmateriaal in uw badkamer. Het PEHA spatwaterdicht inbouw materiaal is te verkrijgen in de kleur levend wit (ral9010) of in de kleur crème (ral1013). Van beide kleuren heeft u de keuze uit een wandcontactdoos, afdekraam enkelvoudig en afdekraam dubbelvoudig. De PEHA spatwaterdicht inbouw wandcontactdozen worden afgeleverd inclusief binnenwerkje. Let er wel op, de PEHA spatwaterdichte inbouw wandcontactdozen alleen passen op de bijbehorende PEHA spatwaterdichte afdekramen. U kunt bij het PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal dus niet zelf kiezen welke lijn afdekramen u gebruikt voor de afwerking.

Zoekt u spatwaterdicht schakelmateriaal met wat meer design? Neemt u dan eens een kijkje bij het Busch Jaeger spatwaterdichte schakelmateriaal. Het Busch Jaeger spatwaterdicht schakelmateriaal is iets duurder dan het PEHA spatwaterdicht schakelmateriaal. Heeft u een wat minder groot budget voor het spatwaterdichte schakelmateriaal? Dan kunt u ook nog eens kijken bij Viko by Panasonic spatwaterdicht schakelmateriaal.