In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

PEHA opbouw schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

PEHA by Honeywell

Met ruim 90 jaar ervaring is PEHA by Honeywell een belangrijke speler op het gebied van schakelmateriaal. Het assortiment van PEHA is hoogwaardig en overtuigend. Schakelmateriaal van PEHA is niet alleen geschikt voor professionele installateurs, maar ook voor de amateurs. Het schakelaar programma van PEHA is veelzijdig, wat maakt dat er voor iedereen wel wat tussen zit naar zijn of haar smaak. Met het oog op de toekomst ontwikkelt PEHA nieuwe oplossing voor haar klanten. Al het schakelmateriaal wordt gemaakt van makkelijk te onderhouden en hoogwaardig materiaal. Het design van PEHA staat bekend als expliciet en tijdloos. Het standaard schakelmateriaal van PEHA is te vinden onder de naam PEHA Standaard. Daarnaast zijn er ook zes luxere lijnen schakelmateriaal te verkrijgen van PEHA: Badora, Djalog, Auro, Nova, Compacta en Concept45. Bij PEHA kunt u ook terecht als u opzoek bent naar opbouw schakelmateriaal of naar schakelmateriaal dat spatwaterdicht is. Op deze pagina vindt u alle artikelen die vallen onder PEHA opbouw schakelmateriaal dat te verkrijgen is bij Sander Vunderink Elektromaterialen.

PEHA opbouw schakelmateriaal

PEHA opbouw schakelmateriaal is speciaal ontwikkeld voor muren die niet open gebroken mogen worden. De naam PEHA opbouw zegt het eigenlijk al, dit schakelmateriaal wordt op de muur gebouwd. Het PEHA opbouw schakelmateriaal kan gebruikt worden in droge ruimten. Het uiterlijk van PEHA opbouw schakelmateriaal is aantrekkelijk. In combinatie met de uitgedachte techniek is het programma compleet. Het PEHA opbouw schakelmateriaal is bij Sander Vunderink uitsluiten te verkrijgen in de kleur crème (ral1013). Kiest u toch liever voor zuiver wit of een ander design? Kijkt u dan ook eens bij het Gira opbouw schakelmateriaal. Het Gira opbouw schakelmateriaal is duurder dan het PEHA opbouw schakelmateriaal.

Assortiment PEHA opbouw schakelmateriaal

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor de volgende artikelen van PEHA opbouw: wandcontactdoos met wisselschakelaar (met en zonder randaarde), wandcontactdoos met serieschakelaar (met en zonder randaarde), gewone wandcontactdoos (met of zonder randaarde), dubbele wandcontactdoos (met of zonder randaarde), wisselschakelaar, serieschakelaar en trekschakelaar. Het verschil tussen de wandcontactdozen met randaarde en zonder randaarde is dat de wandcontactdozen met randaarde een stukje veiligheid mee brengen. Als er een defect ontstaat, komt er geen spanning op het apparaat. Het PEHA opbouw schakelmateriaal wordt zonder montageplaat geleverd. Deze moet u zelf nog bij bestellen. In deze rubriek vindt u de Attema montageplaten die u nodig heeft om het PEHA opbouw schakelmateriaal te monteren. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen heeft u de keuze uit Attema dubbele en drievoudige montageplaten. Daarnaast dient u ook metaalschroeven mee te bestellen. Deze kunt u tevens op deze pagina vinden. U kunt hierbij zelf de hoeveelheid kiezen die u nodig heeft. Het trekkoord voor de trekschakelaar van PEHA opbouw schakelmateriaal kunt u ook vinden op deze pagina.