PEHA standaard schakelmateriaal levend wit

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

41 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

41 Artikel(en)

PEHA

PEHA is al geruime tijd een hoofdrolspeler op de markt van schakelmateriaal, namelijk al meer dan 90 jaar. Design en comfort, dat is waar PEHA bekend om staat. Dit kunt u dan ook terug vinden in de materialen. PEHA streeft naar perfectie tijdens de productie. De klant is koning bij PEHA, de wensen van de klanten worden bij de ontwikkeling en productie nooit uit het oog verloren. PEHA heeft met haar verschillende lijnen schakelmateriaal voor ieder interieur wel een bijpassende lijn. Het schakelmateriaal van PEHA is zowel geschikt voor normale woningen als in commerciële gebouwen. Veiligheid en energiebesparing zijn kenmerken die een grote rol spelen bij het schakelmateriaal van PEHA. Het materiaal waar de schakelaars van gemaakt worden is van hoge kwaliteit en is prima te onderhouden. PEHA heeft verscheidene lijnen. De grootste lijn is de PEHA Standaard lijn. Zoals de naam al doet vermoeden, dit is de lijn met het standaard schakelmateriaal van PEHA. Daarnaast zijn er nog 6 lijnen beschikbaar als u liever voor wat luxer schakelmateriaal gaat. Deze 6 lijnen zijn: Badora, Djalog, Aura, Nova, Compacta en Concept45.

PEHA Standaard levend wit

PEHA Standaard is bij Sander Vunderink Elektromaterialen te verkrijgen in de kleuren crème (ral1013) en levend wit (ral9010). Op deze pagina kunt u al het schakelmateriaal van PEHA Standaard leven wit vinden. De PEHA Standaard levend wit serie is de meest uitgebreide serie van PEHA. De materialen van PEHA Standaard leven wit zijn eenvoudig en subtiel. Dit zijn redenen waarom het PEHA Standaard levend wit schakelmateriaal in ieder interieur gebruikt kan worden. Dus zoekt u schakelmateriaal dat niet te prominent aanwezig is in het interieur? Dan is PEHA Standaard levend wit misschien wel iets voor u. Bij Sander Vunderink heeft u keuze uit een ruim assortiment van PEHA Standaard levend wit: wandcontactdozen, centraalplaten, afdekramen, bedieningswippen, draaiknoppen, afdekplaten, opbouwranden en afdekramen spatwaterdicht. Bij de afdekramen heeft u de keuze uit enkelvoudig tot en met vijfvoudig. In de opbouwranden kan inbouw schakelmateriaal gemonteerd worden. Dit is niet geschikt voor de spatwaterdichte wandcontactdozen.

PEHA Standaard Inline leven wit

De PEHA Standaard levend wit afdekramen waren lange tijd de enige keuze die u had om uw schakelmateriaal af te werken. PEHA heeft hier een uitbreiding voor uitgebracht: de PEHA Standaard Inline levend wit. Met PEHA Standaard Inline levend wit heeft een modernere uitstraling. Zo kunt u uw PEHA Standaard levend wit schakelmateriaal gemakkelijk een nieuwe uitstraling geven. De PEHA Standaard Inline levend wit past namelijk gewoon op het standaard schakelmateriaal. De hoeken van PEHA Standaard Inline levend wit zijn recht, de hoeken van PEHA Standaard levend wit zijn rond. De PEHA Standaard Inline levend wit lijn is uit voorraad leverbaar. Wilt u dus snel uw schakelmateriaal een andere uitstraling geven, dan is dat geen probleem!