In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

PEHA Badora schakelmateriaal levend wit

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

25 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

25 Artikel(en)

Over PEHA

PEHA is opgericht in 1922. Sinds dat moment ligt de focus op het ontwerpen van schakelmateriaal. Het assortiment van PEHA bestaat uit zeer hoogwaardige producten. De artikelen van PEHA zijn zeer geschikt voor een ruim publiek, zowel de gewone consument als particulier kan hiermee aan de slag. PEHA schakelmateriaal kan je naast in huizen ook aantreffen in overheidsgebouwen of ziekenhuizen. Naast de wensen van de klant is technische innovatie belangrijk voor PEHA. Kwaliteit en simpel onderhoud zijn twee punten die centraal staan bij de ontwikkeling van de producten. PEHA staat bekend om het tijdloze design van haar schakelmateriaal. Het standaard schakelmateriaal van PEHA valt onder de noemer PEHA Standaard. Daarnaast heeft PEHA ook nog zes lijnen met luxer schakelmateriaal: Badora, Djalog, Aura, Nova, Compacta en Conept45. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor de PEHA standaard lijn in de kleuren crème & levend wit en de luxere lijn Badora. Alle artikelen van Badora die Sander Vunderink Elektromaterialen verkoopt vindt u op deze pagina.

PEHA Badora levend wit

Een van de luxere lijnen van PEHA is de PEHA Badora lijn. Badora is een nieuwe en moderne serie schakelmaterialen. Badora heeft een aantal punten die kenmerkend zijn voor de lijn. De bedieningswippen van Badora zijn licht gebogen zodat deze net een wat andere uitstraling gecreëerd wordt. Deze elegante lijnvorming is geschikt voor elk interieur. De druktoetsen zijn groot wat een hoge gebruiksvriendelijkheid met zich mee brengt. De kleur van de PEHA Badora lijn is hoogglans levend wit (ral9010). Het materiaal is onderhoudsvriendelijk. Dit samenspel zorg voor een unieke aantrekkingskracht. Op aanvraag is Badora ook in crème kleur (ral1013) te verkrijgen bij Sander Vunderink Elektromaterialen. De artikelen die verkrijgbaar zijn uit de lijn van Badora zijn: wandcontactdozen, centraalplaat, afdekramen éénvoudig tot vijfvoudig, bedieningswippen, draaiknop dimmer, cai afdekking, enkele en dubbele data/telefooncontactdoos, afdekking 3-standen, blindplaat en opbouwrand enkelvoudig en tweevoudig. Speciaal voor vervanging is de losse centraalplaat voor een enkele wandcontactdoos opgenomen. Het voordeel van de PEHA Badora lijn is dat het luxe schakelmaterialen bevat, maar voor een betaalbare prijs. PEHA Badora is uit voorraad leverbaar. Besteld u PEHA Badora op werkdagen voor 17:00 uur, dan heeft u het de volgende dag nog in huis. Vergeet u niet dat u bij het schakelmateriaal van Badora nog wel een basiselement moet bij bestellen.

PEHA Badora schakelmateriaal kinderveilig maken

Heeft u kinderen thuis? Dan wilt u natuurlijk dat uw schakelmateriaal ook veilig is. De Badora lijn heeft geen speciale kinderveilige wandcontactdozen. Maar er is wel de mogelijkheid om de Badora wandcontactdozen kinderveilig te maken. Namelijk met een kinderveilig inzetplaatje. Dit inzetplaatje voorkomt dat uw kind met de vingers of een voorwerp in de Badora wandcontactdoos kan komen. Na het insteken van de stekker moet u deze een kwartslag draaien voordat de stekker in het stopcontact gedrukt kan worden.

BADORA