In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

PEHA opbouw schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

Over PEHA

PEHA werd in 1922 opgericht in Duistland. PEHA richt zich dus al meer dan 95 jaar op het ontwikkelen en produceren van schakelmateriaal. PEHA is al jaren een bekend merk in Nederland als het gaat om schakelmateriaal. In 2003 is er een kantoor van PEHA geopend in Nederland. Zowel de gewone consument als de professionele installateur kan gebruik maken van het hoogwaardige assortiment schakelmateriaal van PEHA. De wens van de klant staat altijd centraal. Maar ook de technische innovatie is belangrijk voor PEHA. PEHA kenmerkt zich door het tijdloze design. Dit geeft het schakelmateriaal van PEHA het voordeel dat het in principe niet vervangen hoeft te worden, tenzij u toe bent aan een nieuwe uitstraling van uw schakelmateriaal. Naast het standaard schakelmateriaal van PEHA hanteren ze ook zes luxere lijnen. De luxere lijnen worden verkocht onder de namen Badora, Dialog, Aura, Nova, Compacta en Concept45. Een variant op de standaard serie is de Inline serie. De afdekramen van de Inline serie zijn vlakker dan de standaard afdekramen. U kunt dus de keuze maken aan de hand van uw smaak. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen worden de standaard lijn, de Badora lijn en de Inline serie verkocht.

PEHA opbouw schakelmateriaal

Naast de eerder genoemde lijn schakelmateriaal van PEHA, is er ook nog het PEHA opbouw schakelmateriaal. PEHA opbouw schakelmateriaal is de ideale uitkomst voor een muur waar niet in gebroken mag of kan worden. PEHA opbouw schakelmateriaal monteert u namelijk, zoals de naam al zegt, op de muur en niet erin. Bij het PEHA opbouw schakelmateriaal bestaat de wandcontactdoos en het stopcontact uit één deel. Het PEHA opbouw schakelmateriaal is alleen geschikt voor in droge ruimten. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u het PEHA opbouw schakelmateriaal enkel kopen in de kleur crème met ral1013. Is dit niet de kleur die u zoekt en heeft u liever zuiverwit? Kijk dan eens naar het Gira opbouw schakelmateriaal of het universele opbouw schakelmateriaal. Het PEHA opbouw schakelmateriaal is goedkoper ten opzichte van het Gira opbouw schakelmateriaal.

Het assortiment

De keuze die u heeft bij Sander Vunderink Elektromaterialen als het gaat om PEHA opbouw schakelmateriaal is ruim. U kunt kiezen voor een enkelvoudige of tweevoudige wandcontactdoos. Deze kunt u met of zonder randaarde kopen. Daarnaast bied PEHA opbouw schakelmateriaal u ook een wisselschakelaar en serieschakelaar aan. Het is ook mogelijk om een combinatie van een schakelaar met een wandcontactdoos te kopen. Hierbij heeft u ook weer de keuze uit met randaarde of zonder randaarde. Verder kunt u ook nog een trekschakelaar kopen van de serie PEHA opbouw schakelmateriaal. Het trekkoord dat u hiervoor nodig heeft staat ook op deze pagina. Onder aan de pagina vindt u nog een aantal gerelateerde producten aan de categorie PEHA opbouw schakelmateriaal. Bijvoorbeeld de Attema montageplaten. Het PEHA opbouw schakelmateriaal wordt namelijk geleverd zonder montageplaat. Ook de montageschroeven die te vinden zijn op deze pagina moet u mee bestellen. Het is hierbij mogelijk zelf de hoeveelheid te kiezen.