Gira opbouw schakelmateriaal Zuiver wit en crème

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

14 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

14 Artikel(en)

Over Gira

Met inmiddels vestigingen in 38 landen is het wel te stellen dat Gira een toonaangevend bedrijf is in de elektrotechnische sector. De basis van Gira ligt in Duitsland. Gira is een welbekend merk als het gaat om schakelmateriaal. Echter is Gira niet beperkt tot alleen schakelmateriaal. Gira focust zich ook op intelligente gebouwentechniek, apparatuur voor huistechnieknetwerken en muziekbesturingen. De producten van Gira zijn zowel geschikt voor normale huishoudens als voor grote bedrijven. Wonen zo comfortabel en veilig mogelijk maken, dat is waar Gira naar streeft met haar product. Daarnaast is het leveren van energiezuinige producten ook belangrijk voor Gira. De combinatie van moderne productie en nauwkeurig handwerk zorgen ervoor dat er snel en flexibel voldaan kan worden aan de wens van de klant. Design is ook erg belangrijk bij Gira. Dit is ook terug te vinden in het feit dat ze hiervoor al verschillende prijzen hebben ontvangen zoals de Design Plus Award. Bij Gira kunt u terecht voor de lijnen Standaard 55, E22 en TX44. Daarnaast hanteert Gira ook een lijn met opbouw schakelmateriaal.

Gira opbouw schakelmateriaal

Gira opbouw schakelmateriaal is de uitkomst als u opzoek bent naar schakelmateriaal voor een muur waar niet in gebroken kan of mag worden. Bij Gira opbouw schakelmateriaal bestaat de wandcontactdoos en het stopcontact uit één geheel. Dit geheel monteert u aan uw muur zonder dit weg te werken. U blijft dus de wancontactdoos zien. Het Gira opbouw schakelmateriaal is eenvoudig te monteren met clips. Het basiselement van Gira opbouw schakelmateriaal monteert u met de clips aan de gewenste muur. Vervolgens kunt u de behuizing en afdekking op het basiselement klikken. Het Gira opbouw schakelmateriaal wordt gevoed vanaf de achterzijde van het basiselement. Doordat er standaard een invoerstuk wordt meegeleverd bij de artikelen van Gira opbouw schakelmateriaal, is het mogelijk om de combinatie te maken met de kabelgoot P25 van Attema. De breekpoort die zich bevindt in het Gira opbouw schakelmateriaal kunt u eruit halen. Het materiaal waarvan Gira opbouw schakelmateriaal is gemaakt, is kunststof. Gira opbouw schakelmateriaal heeft meerdere onderscheidingen gekregen, waaronder de iF Product Design Award.

Het assortiment

Gira opbouw schakelmateriaal is in twee verschillende kleuren te verkrijgen. Het gaat om de kleur crème met ral1013 en zuiverwit met ral9010. Onder andere enkelvoudige en tweevoudige wandcontactdozen kunt u kopen bij Sander Vunderink Elektromaterialen van Gira opbouw schakelmateriaal. Een wisselschakelaar en serieschakelaar kunt u ook kopen. Ook is het mogelijk om van Gira opbouw schakelmateriaal een combinatie te kopen van een schakelaar met een wandcontactdoos. Van beide kleuren zijn dezelfde artikelen te koop. Boven aan de pagina vindt u de artikelen in de kleur zuiverwit en onderdaan in de kleur crème. Let u bij het bestellen van het Gira opbouw schakelmateriaal goed op welke kleur u nodig heeft.