In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Opbouw schakelmateriaal

Gira opbouw schakelmateriaal

Het opbouw schakelmateriaal van het Duitse Gira is goed te gebruiken in droge ruimten. Wanneer muren niet opengebroken kunnen (of mogen) worden, is Gira opbouw schakelmateriaal een uitstekende oplossing. Het monteren van Gira opbouw schakelmateriaal is eenvoudig door de clips. Het basiselement van het opbouw schakelmateriaal wordt aan de wand bevestigd, waarna de rest van het element erop wordt vast geklikt. Daarnaast wordt het Gira opbouw schakelmateriaal geleverd met een montageframe en optionele adapter (voor de Attema kabelgoot P25). In de montageplaat zit een draaibare ring. Deze ring zorgt ervoor dat het mogelijk is om snel en eenvoudig het Gira opbouw schakelmateriaal waterpas te monteren. 

Het Gira opbouw schakelmateriaal is duurder dan het PEHA opbouw schakelmateriaal, maar door de eenvoudige montage en het strakke design is de prijs het zeker waard. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkopen wij enkele, dubbele en combinatie wandcontactdozen en verschillende soorten schakelaars van Gira opbouw schakelmateriaal. Het opbouw schakelmateriaal is verkrijgbaar in de kleuren crème wit (ral1013) en zuiverwit (ral9010). Voor meer informatie over Gira schakelmateriaal wordt u doorverwezen naar onze Gira rubriek.

PEHA opbouw schakelaars

Het Duitse PEHA beschikt ook over een lijn met opbouw schakelmateriaal. Het PEHA opbouw schakelmateriaal wordt bij Sander Vunderink geleverd uit voorraad. Het PEHA opbouwmateriaal wordt zonder montageplaat geleverd. U kunt echter een montageplaat bijbestellen van het merk Attema. De schroeven voor deze montageplaat kunt u ook in de rubriek voor PEHA opbouw schakelmateriaal vinden.

Het PEHA opbouw schakelmateriaal is wat goedkoper dan het Gira opbouw schakelmateriaal. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkopen we van PEHA opbouw schakelmateriaal enkele, dubbele en combinatie wandcontactdozen en verscheidene schakelaars. De wandcontactdozen zijn verkrijgbaar met en zonder randaarde. Daarnaast verkopen wij ook een trekschakelaar van PEHA opbouw schakelmateriaal. Een trekkoord voor deze schakelaar is ook verkrijgbaar in dezelfde categorie.  Het PEHA opbouw schakelmateriaal en de Attema montageplaat zijn crème kleurig. Voor meer informatie over PEHA schakelmateriaal wordt u doorverwezen naar onze PEHA rubriek. 

Universeel opbouw stopcontact kopen?

In deze rubriek vindt u de Kopp enkelvoudige en tweevoudige universele opbouw contactdozen. Onder deze contactdozen vindt u de Attema enkele en dubbele montageplaten. Deze opbouw schakelmaterialen zijn verkrijgbaar in Alpin wit (ral9010). Daarnaast vindt u in deze rubriek ook de ABL Sursum viervoudige wandcontactdoos (crème wit). De montageplaat van deze opbouw wandcontactdoos kunt u los bij bestellen en vindt u onder de wandcontactdoos. Verder bevat deze rubriek ook een Perilex opbouw wandcontactdoos. Ook deze wandcontactdoos wordt geleverd zonder montageplaat. Deze kunt u wederom bijbestellen, met of zonder gat in het midden van de plaat. In deze categorie staan verder de Koban bewegingsmelder, de Berker trekschakelaar (ook geschikt voor plafondmontage), de PEHA wasmachine schakelaar, de Paladin trappenhuisschakelaar en de Coax opbouw einddoos van het merk Astro.