In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Multimedia schakelmateriaal Wit

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-45 of 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-45 of 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Oplossingsmogelijkheden met Multimedia schakelmateriaal

Tegenwoordig kan het niet meer ontbreken in het dagelijkse leven: telefoon, computer, printer, Hifi-installaties en de TV. Dit vraagt allemaal om de juist installatie met de juiste aansluitmogelijkheden. Deze aansluitmogelijkheden wilt u natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij het apparaat in de buurt hebben. Met het Multimedia schakelmateriaal wit wordt u al het comfort, flexibiliteit en overzicht geboden.  Multimedia schakelmateriaal wit is haast niet meer weg te denken van de standaard uitrustring van uw schakelmateriaal. In uw woonkamer heeft u Multimedia schakelmateriaal wit nodig voor de aansluiting van uw TV, op kantoor voor de aansluiting van uw computer en zo zijn er nog een tal van andere toepassingen mogelijk. Met het Multimedia schakelmateriaal Wit is de mogelijkheid ontstaan om verschillende componenten te combineren. U kunt uw kabels aansluiten vanaf een centraal punt en de kabelwirwar is verleden tijd.

Multimedia schakelmateriaal Wit

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen bieden we een ruim assortiment Multimedia schakelmateriaal wit. Alle benodigdheden voor het Multimedia schakelmateriaal wit is te vinden op deze pagina. Deze pagina omvat de basiselementen en afdekplaten. Het grootste deel van het assortiment van Multimedia schakelmateriaal wit bestaat uit onderdelen van het merk Rutenbeck Keystone.

Rutenbeck Keystone Multimedia schakelmateriaal wit

Rutenbeck Keystone is al meer 60 jaar actief met het ontwikkelen en produceren van systemen en communicatiemogelijkheden. Rutenbeck Keystone heeft vier verschillende productgebieden. Het eerste gebied is datatechnologie. Dit omvat actieve en passieve producten voor hoogwaardige datanetwerken. Het tweede gebied is multimedia. Hier vindt u communicatieadapters en kabeloplossingen. Het derde gebied omvat klassieke producten van telefoontechnologie. Als laatste gebied is er de actieve en passieve sluitsystemen.

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen vindt u enkel de producten van het multimedia gebied. Bush Jaeger en Jung hebben het Multimedia schakelmateriaal van Rutenbeck Keystone ook in hun eigen assortiment opgenomen in plaats van het zelf te ontwikkelen. Allereerste verkopen we het montageframe van Rutenbeck Keystone op de pagina Multimedia schakelmateriaal wit. In dit montageframe kunt u het losse Multimedia schakelmateriaal wit van Rutenbeck Keystone monteren. Hier gaat het om de volgende artikelen: UTP, F-connector, USB 2.0, USB 3.0, HDMI, modular jack UM-real en tulp/cinch. Daarnaast zijn er ook inbouwelementen Multimedia schakelmateriaal wit beschikbaar van Rutenbeck Keystone. Hier gaat het om de volgende inbouwelementen: HDMI, VGA en USB. Verder zijn er ook basiselementen van Rutenbeck Keystone voor netwerk/telefoon te koop.

Overig Multimedia schakelmateriaal Wit

Naast de onderdelen van Rutenbeck Keystone zijn er ook een aantal andere merken Multimedia schakelmateriaal wit beschikbaar. Bijvoorbeeld een USB voeding inbouwelement van GIRA. Van het merk Merten verkopen we een inbouwelement voor luidspreker, enkel en dubbel. Als laatste zijn er van het merk ASTRO ook nog een aantal elementen beschikbaar. Het gaat hier om de CAI einddoos, CAI rijgdoos en de satellietdoos.

Afdekkingen voor Multimedia schakelmateriaal wit

Om het Multimedia schakelmateriaal wit af te werken heeft u een ruime keuze uit verschillende merken: Busch Jaeger, Jung, Gira, PEHA en Berker. Al deze merken bieden u centraalplaten en afdekplaten. U kiest dus zelf welk design u mooi vindt voor de afwerking. Voor een overzicht van de lijnen van de verschillende merken kunt u bij de categorie van het merk zelf terecht.