In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Multimedia Schakelmateriaal

Rutenbeck

Veel multimedia schakelmateriaal dat wij verkopen is afkomstig van Rutenbeck. Rutenbeck is al meer dan 60 jaar actief op het gebied van communicatie systemen. Multimedia is slechts één van de vier onderdelen waar Rutenbeck zich mee bezig houdt. Zo ontwikkelen ze ook producten op het gebied van data technologie, telematica en klassieke telefoon technologie. Multimedia schakelmateriaal van Rutenbeck wordt ontworpen met de wensen van de doelgroep op de voorgrond. Ze hebben een uitgebreid assortiment en de producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast hebben de multimedia producten een hoog gebruiksgemak op het gebied van montage en functionaliteit. Rutenbeck maakt hierbij gebruik van de modernste technieken op het gebied van datacommunicatie, zoals Cat.6Aiso. Rutenbeck multimedia schakelmateriaal staat dus voor een hoge betrouwbaarheid en kwaliteit.

Multimedia afdekplaten

Zoals eerder vermeld kunnen de multimedia contactdozen van Rutenbeck gecombineerd worden met de afdekplaten van verschillende schakelmateriaal merken. Deze afdekplaten zijn van bekende Duitse merken zoals Busch Jaeger, Jung, Peha en Gira. In de rubrieken vindt u deze multimedia afdekplaten na de basiselementen. Daarnaast verkopen wij ook multimedia afdekplaten van deze merken voor netwerkelementen. Deze afdekplaten vind u onder de netwerkelementen. Voor meer producten en informatie over het schakelmateriaal van deze merken, kijk dan in de categorie schakelmateriaal bij het gewenste merk.

USB, HDMI, Netwerk en TV aansluitingen

Wij verkopen het montageframe van Rutenbeck. In dit montageframe passen de Rutenbeck keystones: losse multimedia aansluitingen voor onder andere netwerk, usb 2.0, usb 3.0, hdmi, en televisie. Zo kunt u uw eigen element samenstellen. Rutenbeck beschikt echter ook over kant en klare inbouwelementen voor hdmi, vga, en usb. Daarnaast verkopen wij ook van gira een inbouwelement met 2 usb voedingen. Dit element is universeel toepasbaar voor alle merken schakelmateriaal uit ons assortiment. Multimedia aansluitingen zoals deze zijn uitermate geschikt voor kantoor, werkplaatsen of voor studeerplekken. Rutenbeck heeft ook een netwerk/telefoon basiselement voor CAT.5E en CAT.6 netwerken. Dit basiselement is geschikt voor een standaard UTP kabel. Dit multimedia element is beschikbaar in enkele en dubbele uitvoering, en in een afgeschermde variant. Zoals eerder genoemd zijn er voor deze netwerkelementen afdekplaten beschikbaar van Duitse designmerken.

Merten luidspreker inbouwelement en CAI materialen

Verder verkopen wij van Schneider Electric de Merten luidspreker inbouwelement. Dit inbouwelement is verkrijgbaar in enkel of dubbel. Deze luidspreker inbouwelementen leveren wij uit voorraad. Daarnaast verkopen wij een satellietdoos, een rijgdoos en een einddoos van Astro voor CAI installaties. Aan het eind van een CAI installatie komt een einddoos. Daar tussen kan eventueel een rijgdoos toegepast worden (voor bijvoorbeeld een bovenverdieping). De rijgdoos beschikt daarom over een in en een uitgang. Voor de inbouwelementen zijn van elk merk schakelmateriaal passende afdekplaten in de gewenste kleur en serie op onse webshop te vinden.