JUNG standaard schakelmateriaal Wit (creme)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

36 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

36 Artikel(en)

JUNG schakelmateriaal

De thuisbasis van het bedrijf JUNG is in Duitsland. Het hoofdkantoor van JUNG is gevestigd in Sauerland. JUNG beschikt over ruim 100 jaar ervaring. Dit internationale familiebedrijf beschikt over een innovatieve producthistorie. De oprichters en tevens hun opvolgers worden omschreven als echte pioniers. Een ambitieuze toekomstvisie, analytisch oog en innovatie staan centraal bij het ontwikkelen van nieuwe schakelmaterialen van JUNG. Deze punten samen zorgen ervoor dat JUNG een krachtige en succesvolle onderneming is. Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke punten waarop JUNG wereldwijd gewaardeerd wordt. Naast het uitgebreide assortiment schakelmaterialen dat JUNG aanbiedt, kunt u bij JUNG ook terecht voor complete intelligente systemen. Duurzaamheid is net als voor vele andere bedrijven ook belangrijk voor JUNG. Dit is dan ook al sinds de oprichting terug te vinden in de duurzame materialen die JUNG gebruikt. Om de hoge standaard van kwaliteit, techniek en design te behouden, doet JUNG regelmatig mee met verschillende wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden meet JUNG zich met de concurrenten. Dit heeft JUNG al verschillende onderscheidingen opgeleverd. Op deze manier wil JUNG laten zien dat ze in de toekomst ook een eersteklas leverancier blijven.

JUNG standaard schakelmateriaal: AS500 wit (crème)

JUNG biedt verschillende lijnen schakelmateriaal aan. De standaardlijn van JUNG heet AS500. Deze standaardlijn JUNG AS500 is te verkrijgen in twee kleuren: wit (crème, ral1013) en Alpinwit (hagelwit, ral9010). Op deze pagina vindt u al het schakelmateriaal van de lijn AS500 wit (crème). JUNG AS500 wit zorgt voor eenheid in vorm en functie. Wat de standaardlijn AS500 wit onderscheidt van standaardlijnen van andere merken is dat er een knik zit in de afdekkingen. Deze knik geeft een optisch accent aan de AS500 wit lijn. De AS500 wit lijn staat bekend om het strakke uiterlijk, met een moderne en lichte uitstraling. Het materiaal waar de AS500 wit lijn van gemaakt is, is duroplast. Duroplast is een relatief licht, sterk en flexibel materiaal. De standaard lijn AS500 is niet slagvast. Hiervoor heeft JUNG een aparte lijn. Hoewel het schakelmateriaal AS500 wit dus niet slagvast is, is het materiaal wel erg sterk. Ook gaan de producten van AS500 wit lang mee.

Assortiment AS500 wit

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor een breed aanbod van het assortiment AS500 wit. Een greep uit dit assortiment: wandcontactdozen, centraalplaten, wandcontactdoos met klepje, afdichtflens, afdekramen, bedieningswippen, draaiknop, afdekplaat, 3-standenschakelaar, blindplaat en opbouwranden. De afdekramen van AS500 wit kunt u krijgen vanaf éénvoudig tot en met vijfvoudig. De afdekramen zijn universeel inzetbaar omdat ze zowel horizontaal als verticaal inzetbaar zijn. De afdichtflens van JUNG AS500 kan gebruikt worden voor een beschermingsgraad van IP44 van een wandcontactdoos met klapdeksel of een schakelaar. Vergeet u niet dat u bij deze artikelen apart een basiselement bij moet bestellen.

Bij sommige artikelen is een afbeelding van de AS500 Alpinwit gebruikt in plaats van een afbeelding van AS500 wit. Dit komt omdat deze afbeeldingen vanuit JUNG niet beschikbaar zijn in de juiste kleur. Het kan dus zijn dat de kleur op de afbeelding niet de juiste kleur is, kijk dus goed naar de artikelnaam.