In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

JUNG LS990 schakelmateriaal Alpinwit (hagelwit)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

33 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

33 Artikel(en)

JUNG

JUNG is een echt familiebedrijf. Inmiddels is de derde generatie aan de beurt. Al ruim 100 jaar is JUNG actief op de markt van elektronische installatieapparatuur en systemen. In de 100 jaar dat JUNG bestaat hebben ze een ruim assortiment opgebouwd. Doordat JUNG verschillende lijnen schakelmateriaal aanbiedt, kan iedereen hier terecht voor schakelmateriaal dat bij het interieur past. Het design van het schakelmateriaal van JUNG zorgt voor veel klanten. Maar ook de innovatieve management systemen van JUNG doen het goed. JUNG neemt gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit altijd mee bij het ontwerpen van nieuwe materialen. Daarnaast is duurzaamheid ook een kernpunt voor JUNG. Dit is ook terug te vinden in de materialen die gebruikt worden. JUNG heeft een ambitieuze toekomstvisie. Dit is de reden waarom JUNG tot op de dag van vandaag na 100 jaar nog steeds een hoofdrolspeler is op het gebied van schakelmateriaal. JUNG is voorzien van het keurmerk ‘Made in Germany’, een keurmerk dat staat voor echte Duitse kwaliteit.

LS990 Alpinwit, tijdloze vormgeving

Naast de standaardlijn van JUNG (AS500) verkoopt Sander Vunderink Elektromaterialen ook de luxere lijn LS990 Alpinwit (ral9010). De LS990 Alpinwit lijn van JUNG is al meer dan 50 jaar een begrip. De LS990 Alpinwit is na AS500 het meest verkochte schakelmateriaal van JUNG. De LS990 Alpinwit lijn kenmerkt zich door een tijdloos design. Dit tijdloze design kenmerkt JUNG omdat JUNG namelijk alleen bruikbare en tijdloze oplossingen wil bieden en liever niet met trends en mode mee gaat. De LS990 Alpinwit is voorzien van kwaliteit en een heldere vormgeving. Door de eenvoudige vorm van de schakelaars in combinatie met de smalle afdekramen zorgt voor een mooie uitstraling. Doordat de afdekramen van JUNG LS990 Alpinwit smal zijn, geeft dit het schakelmateriaal een minimalistische uitstraling. Zo creëert u gemakkelijk een ander uiterlijk. Het materiaal waarvan de LS990 Alpinwit serie is gemaakt is duroplast. Dit materiaal is glanzend en zeer kras vast. Vele toepassingen zijn mogelijk met de LS990 Alpinwit doordat het een uitgebreid spectrum omvat. U kunt de LS990 Alpinwit gebruiken voor uw gehele inrichting. Het JUNG LS990 Alpinwit schakelmateriaal is niet uitwisselbaar met het standaard schakelmateriaal AS500 of met andere merken. De basiselementen van JUNG zijn echter wel universeel te gebruiken voor de verschillende lijnen schakelmateriaal. JUNG LS990 Alpinwit koopt u bij Sander Vunderink Elektromaterialen voor de laagste prijs van Nederland.

Assortiment van JUNG LS990 Alpinwit

Een breed assortiment van JUNG LS990 in de kleur Alpinwit is te verkrijgen bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Wandcontactdozen, wandcontactdoos met klepje, centraalplaten, afdekramen, bedieningswippen, afdekplaten, 3-standenschakelaar en een blindplaat van JUNG LS990 Alpinwit zijn uit voorraad leverbaar. De afdekramen van LS990 Alpinwit zijn verkrijgbaar in éénvoudig tot en met vijfvoudig. De afdekramen zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren, wat de afdekramen universeel maakt. Gebruik de afdichtflens 551WU om de wandcontactdoos met klepje van een beschermingsgraad van IP44 te voorzien. Een aantal wandcontactdozen is niet voorzien van randaarde. De wandcontactdozen zonder randaarde zijn alleen nog te gebruiken voor vervangen en niet voor nieuwbouw.