In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

JUNG standaard schakelmateriaal Alpinwit (hagelwit)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-45 of 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-45 of 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Over JUNG

JUNG is in 1912 opgericht. Het is een echt familiebedrijf dat nu door de kleinzoon van de oprichter wordt gerund. Een trekschakelaar met 1/8draai is waar het allemaal mee begon voor JUNG. De specialisatie van JUNG ligt op het gebied van ontwikkelen en produceren van schakelaars en wandcontactdozen. Hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hebben altijd al hoog in het vaandel gestaan bij JUNG. Later is hier design bijgekomen, wat een steeds prominentere plek inneemt. Kenmerkend voor het design van JUNG is voor tijdloosheid. Dit is de reden waarom het schakelmateriaal van JUNG jaren mee kan totdat u er uiteindelijk op uitgekeken raakt. Duurzaamheid en innovatie staan al sinds het begin van de oprichting van JUNG voorop. Dit is zeker ook terug te vinden in de schakelmaterialen. Met trots draagt JUNG de woorden ‘Made in Germany’. Dit is een keurmerk dat staat voor goede Duitse kwaliteit. Dit keurmerk is ook terug te vinden op de verpakkingen van JUNG. Verder is JUNG nog voorzien van meerdere certificeringen waardoor de kwaliteit wordt bevestigd. U kunt er dus zeker op vertrouwen dat JUNG schakelmateriaal geschikt is voor uw woning, kantoor of andere ruimte. JUNG is verkrijgbaar over de hele wereld.

JUNG AS500 Alpinwit (hagelwit)

AS500 is de standaardlijn van al het schakelmateriaal van JUNG. AS500 is te verkrijgen in de kleuren wit (crème, ral1013) en in Alpinwit (hagelwit, ral9010). Hier vindt u alle artikelen van de lijn AS500 Alpinwit. Kenmerkend voor de AS500 Alpinwit lijn is dat er een lichte knik zit in de afdekking van de schakelaar. Dit maakt dat er een optisch accent wordt toegevoegd aan de AS500 Alpinwit lijn. De afdekramen en afdekkingen samen vormen een eenduidige eenheid. Het uiterlijk van het schakelmateriaal van AS500 Alpinwit kan het best uitgelegd worden als strak en modern met een lichte uitstraling. Het schakelmateriaal van JUNG AS500 Alpinwit is gemaakt van duroplast. Dit materiaal is niet breukvast maar wel erg stevig. JUNG AS500 Alpinwit is voorzien van een hoge kwalitatieve afwerking. AS500 Alpinwit is makkelijk te monteren. De combinatie van het uiterlijk en de makkelijke montage maakt dat dit schakelmateriaal door de gebruiker erg gewaardeerd wordt.

Assortiment JUNG AS500 Alpinwit

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen heeft u een ruime keuze aan artikelen uit de serie AS500 Alpinwit. Al het standaard schakelmateriaal is uit voorraad leverbaar: wandcontactdozen, centraalplaten, wandcontactdoos met klepje, afdichtflens, afdekramen, bedieningswippen, draaiknop, afdekplaten, blindplaat en opbouwranden. De afdekramen van JUNG AS500 Alpinwit zijn verkrijgbaar van enkelvoudig tot vijfvoudig en kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. De afdichtflens kunt u gebruiken om de wandcontactdoos met klepje van de serie AS500 Alpinwit te voorzien van een beschermingsgraad van IP44. Verder vindt u op deze pagina ook nog een wandcontactdoos met twee USB lader aansluitingen. Deze wandcontactdoos past op de standaardserie AS500 Alpinwit van JUNG. Ook kunt u een Koban PIR bewegingsmelder met JUNG afdekplaat krijgen bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Dit is als set te koop. De nalooptijd kunt u zelf instellen. Deze bewegingsmelder is bijvoorbeeld ideaal voor toiletten of in andere ruimtes. Vergeet u niet dat u bij dit schakelmateriaal nog wel een basiselement nodig heeft.