JUNG schakelmateriaal

JUNG Schakelmateriaal, Made in Germany

Sinds de oprichting in 1912 heeft JUNG meer dan honderd jaar ervaring opgedaan op het gebied van duurzame technische innovatie. Een echt familiebedrijf dat van generatie op generatie geleid is door de JUNG familie. Ze hebben daarmee internationaal succes vergaard, maar blijven trots op hun thuisbasis:  Duitsland. Ze hebben vestigingen in Sauerland en Westfalen. JUNG is dan ook het eerste bedrijf in Westfalen dat het nieuwe TÜV NORD ‘Made in Germany’ keurmerk mocht ontvangen. Dit is een keurmerk voor Duitse kwaliteit. Verder beschikt het bedrijf over DIN EN ISO 9001:2008 certificeringen en een certificering van REACH Regulation voor niet-chemische producten. JUNG richt zich op het onafhankelijk blijven van trends en mode. Dit doen ze door bruikbare en tijdloze oplossingen te bieden. Ze hebben hier meerder prijzen mee gewonnen, waaronder de German Design Award en de Plus X Award voor meest innovatieve merk. Met hun geavanceerde techniek en toekomstgericht design, levert JUNG schakelmateriaal met een ongekend aantal toepassingsmogelijkheden.

Soorten JUNG schakelaar

JUNG schakelmateriaal kent verschillende lijnen. Allereerst verkopen ze de standaardlijn schakelmateriaal, genaamd JUNG AS500. Verwar deze lijn niet met de AS Slagvast van JUNG, aangezien dit dus slagvast schakelmateriaal betreft en daardoor ook prijziger is dan de standaard AS500. Naast het schakelmateriaal van de AS500 biedt JUNG een ruime keuze uit diverse luxere lijnen schakelmateriaal, namelijk:

  • de LS range : LS990, LS Design, LS Plus, Flat Design
  • de A range: A500, A plus, A creation
  • de CD range: CD500, CD plus
  • SL500
  • Diverse opbouwmaterialen, zoals de WG600, WG800 en de AP600

De luxere materialen zijn in een breed assortiment aan kleuren beschikbaar, waaronder aluminium, goud, edelstaal, chroom, en brons, maar ook bijvoorbeeld rood, mokka, blauw en champagne. Op de website van JUNG vindt u een overzicht met afbeeldingen van de JUNG schakelaar. Hier vindt u ook meer informatie over de kleuren en mogelijkheden van het schakelmateriaal. Tevens is er een datablad te vinden met meer informatie over de afmetingen, materialen en kleuren van JUNG schakelmateriaal.

JUNG schakelmateriaal kopen?

Bij Sander Vunderink verkopen wij de standaardlijn van JUNG, AS500. Hoewel AS500 schakelmateriaal van JUNG niet slagvast is, compenseert het robuuste model hier voor. Door dit model is AS500 schakelmateriaal erg sterk en gaan de producten lang mee. Deze producten worden ook veruit het meest verkocht. Het AS500 schakelmateriaal is beschikbaar in twee kleuren wit: crème (ral1013) en Alpin wit (ral9010). Alpin wit is meer zuiverwit van kleur dan de crèmekleurige variant, en wordt ook wel vaak hagelwit genoemd. Daarnaast verkopen wij ook de LS990 lijn schakelmateriaal. Deze is alleen verkrijgbaar in Alpin wit (ral9010). Let op: producten uit deze lijn zijn niet uitwisselbaar met schakelmateriaal uit de standaardlijn AS500 of andere lijnen. De verschillende lijnen passen wel op dezelfde basiselementen.    

Op deze site staat al een ruim assortiment met basiselementen van JUNG schakelmateriaal. Mocht het juiste basiselement er niet tussen staan, dan kunt u ook terecht op de website van JUNG. Hier kunt ook alle technische info vinden over de producten van JUNG, ook over de JUNG schakelaarrs die via Sander Vunderink Elektromaterialen verkocht worden.