In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Industrieel (CEE) schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

Mennekes cee schakelmateriaal

De Duitse firma Mennekes is een familiebedrijf met meer dan 1000 medewerkers. Mennekes industrieel schakelmateriaal wordt geproduceerd voor de wereldmarkt, en heeft een hoofdkantoor in Kirchhundem. Daarnaast hebben ze nog een kantoor in Neudorf, en hebben ze in het Chinese Jiangsu een fabriek staan die industrieel schakelmateriaal uitsluitend voor de Chinese markt produceert. Klantgerichtheid is voor Mennekes het meest belangrijk, omdat ze willen zorgen voor professionele en waardevolle oplossingen. Daarmee is kwaliteit een grote factor: Mennekes industrieel schakelmateriaal en andere producten voldoen aan alle certificeringen. Zo ook aan de DIN en ISO 9001 certificering voor kwaliteitsmanagement. Mennekes industrieel schakelmateriaal wordt getest in hun eigen testlaboratorium.

Mennekes industrieel schakelmateriaal kopen?

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkopen wij cee contactdozen, cee contactstoppen, koppel contactstoppen (voor verlengsnoeren) en opbouwstekers van Mennekes industrieel schakelmateriaal. Wandcontactdozen van Mennekes industrieel schakelmateriaal zijn beschikbaar in de versies 16A, 32A en 63A. Doordat de cee stekkers afgeronde kanten hebben, kunnen deze makkelijk geplaatst en weer verwijderd worden. Verder heeft Mennekes industrieel schakelmateriaal ook een cee wandcontactdoos, een cee contactstop en een koppel contactstop die zeer geschikt is voor gebruik op de camping. Deze zijn te herkennen aan de blauwe kleur van de producten. Dit industriële schakelmateriaal is 3-polig. Het overige Mennekes industrieel schakelmateriaal is 5-polig. Het Mennekes industrieel schakelmateriaal heeft een beschermingsgraad van IP44. De 63A cee contactstop, koppelcontactstop en cee wandcontactdoos hebben een beschermingsgraad van IP67. Meer informatie over Mennekes industrieel schakelmateriaal is te vinden op de website van Mennekes.

PCE cee schakelmateriaal

Het Oostenrijkse PC Electric (PCE) is opgericht in 1973 en fabriceert industrieel schakelmateriaal, zoals CEE stekkers en stopcontacten. Naast hun hoofdkantoor in Oostenrijk heeft PCE industrieel schakelmateriaal meerdere overige locaties, zowel in Oostenrijk zelf als in Duitsland, Polen en Sri Lanka. PCE produceert industrieel schakelmateriaal van hoge kwaliteit met een innovatief karakter. De basis van de filosofie van PCE industrieel schakelmateriaal bestaat dan ook uit:

  • het onderhouden van interactie tussen PCE industrieel schakelmateriaal en hun klanten
  • het creëren van optimale netwerk structuren binnen PCE industrieel schakelmateriaal
  • de bereidheid om te blijven innoveren. 

PCE cee wandcontactdoos of cee contactstop kopen?

Het innovatieve karakter van PCE industrieel schakelmateriaal is terug te vinden in de producten die wij van PCE verkopen. Zo verkopen wij van PCE een combinatie cee wandcontactdoos. Deze combinatie cee wandcontactdoos bevat twee wandcontactdozen, één voor krachtstroomaansluitingen en één voor reguliere aansluitingen (400V en 230V). Deze combinatie wandcontactdoos van PCE is verkrijgbaar in 16A en 32A. Daarnaast verkopen wij van PCE de cee contactstop met fasewisseling. Verschillende industriële apparaten hebben motoren die verschillend om lopen: rechtsom of linksom. Omdat deze cee contactstop een fasewisseling bevat, is deze ideaal te gebruiken voor machines op locatie. Draait een machine verkeerd om, dan is dit van buitenaf om te wisselen.  De cee contactstoppen van PCE industrieel schakelmateriaal zijn beschikbaar in 16A en 32A. Meer informatie over PCE industrieel schakelmateriaal is te vinden op de website van PCE.