In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

GIRA TX44 Spatwaterdicht schakelmateriaal Antraciet

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

GIRA TX44 ANTRACIET

Naast de Gira E2 antraciet vindt u hier ook de Gira TX44 antraciet lijn. Gira TX44 antraciet is geschikt voor buiten en in vochtige ruimtes. Maar u kunt het natuurlijk ook gewoon toepassen in uw interieur. U kunt Gira TX44 antraciet spatwaterdicht installeren omdat het conform IP44 is. Gira TX44 antraciet is gemaakt van robuust materiaal en beschikt over een versterkt afdekraam. Bent u opzoek naar schakelmateriaal voor in uw tuin, balkon of terras? Dan is Gira TX44 antraciet uitermate geschikt. Gira TX44 antraciet kunt u namelijk naast waterbestendig ook diefstelbestendig monteren. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u voor de volgende artikelen terecht uit de serie Gira TX44 antraciet: wandcontactdoos, overgangsplaat, afdekraam éénvoudig tot drievoudig, bedieningswip en bedieningswip serie/wissel-wissel. De overgangsplaat van Gira TX44 antraciet kun u combineren met bijvoorbeeld een cai aansluitpunt voor televisie. Op deze manier kunt u hier gebruik van maken onder afdaken en overkappingen.

MONTEREN VAN GIRA TX44 ANTRACIET

Het monteren van uw Gira TX44 antraciet schakelmateriaal is vrij eenvoudig. U begint met het monteren van de wandcontactdoos. Deze wordt verzonken in de wand. Het inbouwbasiselement wordt geïnstalleerd met afdichtring. Hierna kunt u het afdekraam plaatsen. Zo nodig bevestigt u deze met pluggen aan de wand. Steek het basiselement of de wip erop. Klik het afdekraam vast. De Torx-schroeven kunt u eenvoudig indrukken met de achterkant van een schroevendraaier.