In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

GIRA TX44 Spatwaterdicht schakelmateriaal

Gira schakelmateriaal

Al meer dan 100 jaar staat Gira voor moderne systematische gebouwentechniek. In 1905 is Gira opgericht door twee broers. Gira is een echt familiebedrijf, het wordt nog steeds gerund door de familie van de oprichters. Inmiddels zijn de artikelen van Gira wereldwijd beschikbaar. In de ruim 100 jaar dat Gira bestaat, heeft het een breed assortiment opgebouwd. Bent u opzoek naar schakelmateriaal zoals wandcontactdozen of schakelaars? Dan kunt u zeker terecht bij Gira en haar verscheidene lijnen schakelmateriaal. Maar naast het standaard schakelmateriaal kunt u bij Gira ook terecht voor elektronische installatiesystemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan communicatietechniek en automatisering van licht. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor een breed assortiment aan schakelmateriaal van Gira. Het installeren van uw schakelmateriaal begint natuurlijk bij het basiselement. Dit is dan ook een essentieel onderdeel van uw schakelmateriaal. Wilt u graag een strak en uniform uiterlijk geven aan uw schakelmateriaal? Dan is een Gira drukvlakschakelaar wellicht de uitkomst voor u.

Gira TX44

Gira TX44 is geschikt voor buiten en in vochtige ruimtes. Maar u kunt het natuurlijk ook gewoon toepassen in uw interieur. U kunt Gira TX44 spatwaterdicht installeren omdat het conform IP44 is. Gira TX44 is gemaakt van robuust materiaal en beschikt over een versterkt afdekraam. Bent u opzoek naar schakelmateriaal voor in uw tuin, balkon of terras? Dan is Gira TX44 uitermate geschikt. Gira TX44 kunt u namelijk naast waterbestendig ook diefstelbestendig monteren. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u voor de volgende artikelen terecht uit de serie Gira TX44: wandcontactdoos, overgangsplaat, afdekraam éénvoudig tot drievoudig, bedieningswip en bedieningswip serie/wissel-wissel. De overgangsplaat van Gira TX44 kun u combineren met bijvoorbeeld een cai aansluitpunt voor televisie. Op deze manier kunt u hier gebruik van maken onder afdaken en overkappingen.

Monteren van Gira TX44 

Het monteren van uw Gira TX44 schakelmateriaal is vrij eenvoudig. U begint met het monteren van de wandcontactdoos. Deze wordt verzonken in de wand. Het inbouwbasiselement wordt geïnstalleerd met afdichtring. Hierna kunt u het afdekraam plaatsen. Zo nodig bevestigt u deze met pluggen aan de wand. Steek het basiselement of de wip erop. Klik het afdekraam vast. De Torx-schroeven kunt u eenvoudig indrukken met de achterkant van een schroevendraaier.