Gira Mat Zwart schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

Over Gira

Gira bestaat al ruim 100 jaar. In deze 100 jaar hebben heeft Gira zich ontwikkelt op het gebied van elektrotechnische installatie en gebouwbesturing. Op het gebied van systeemoplossingen voor intelligente gebouwbesturing is Gira toonaangevend. Een belangrijke kerntaak voor Gira is innovatie. Dit is terug te vinden in de ruim 700 patenten die Gira heeft op haar producten. Naast innovatie houdt Gira zich ook bezig met veiligheid en duurzaamheid. Dit is terug te vinden in de producten. Verder staat het design van de producten ook hoog in het vaandel. De wensen van de klant zijn uiterst belangrijk. Door een combinatie van moderne productie en nauwkeurig handwerk kan hier snel aan worden voldaan. Gira heeft voor het schakelmateriaal op het gebied van design al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen.

Zwart schakelmateriaal

Het standaard schakelmateriaal dat u in veel huizen tegenkomt heeft de kleur wit. Vroeger was schakelmateriaal alleen in wit verkrijgbaar. Dit was echter meer crèmekleurig. Later kwam hier ook zuiver wit bij (echt wit). Tegenwoordig is het niet meer standaard om het schakelmateriaal in wit aan te brengen. U kunt alle kanten op als het gaat om kleur. Zo wordt zwart schakelmateriaal steeds populairder. Ook bij Gira spelen ze hierop in, met het Gira mat zwart schakelmateriaal. Gira mat zwart schakelmateriaal geeft een compleet andere touch aan uw interieur dan het standaard witte schakelmateriaal.

Gira Systeem 55 Mat Zwart

Het standaardschakelmateriaal van Gira wordt verkocht onder de naam Systeem 55. Het leuke van deze standaardlijn is de hoeveelheid kleuren waarin deze komt. Zo heeft u de keuze uit: wit (crème), zuiver wit (hagelwit), mat zuiver wit, edelstaal en mat zwart. Bent u niet op zoek naar het standaard witte schakelmateriaal? Dan is Gira mat zwart schakelmateriaal wellicht iets voor u. Met Gira mat zwart schakelmateriaal geeft u een extra chique uitstraling aan uw schakelmateriaal. Het mooie aan het Gira mat zwart schakelmateriaal is de matte uitstraling. Hierdoor heeft u wel het opvallende zwarte schakelmateriaal maar is het niet glimmend waardoor het niet te veel in het zicht springt.

Onder het Gira mat zwart schakelmateriaal van de lijn systeem 55 vallen alle onderdelen, behalve de afdekramen. De afdekramen zijn van de lijn E2. Het Gira mat zwart schakelmateriaal van systeem 55 heeft de naam te danken aan de afmeting van de basismaat: een vierkant van 55 x 55 mm. Denkt u eraan dat u bij het Gira mat zwart schakelmateriaal nog wel een basiselement bij dient te bestellen.

Afdekramen: Gira E2 Mat Zwart

De afdekramen voor het Gira mat zwart schakelmateriaal zijn afkomstig uit de lijn E2. Het mooie van deze lijn is dat het een strak design heeft met rechte hoeken. De afdekramen zijn ook in de kleur mat zwart te verkrijgen waardoor u uw Gira mat zwart schakelmateriaal van de lijn systeem 55 mooi kunt afwerken. De afdekramen zijn gemaakt van materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Dit materiaal is bestand tegen slijtage door veelvoudig gebruik.