Gira standaardschakelmateriaal mat zuiver wit

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

33 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

33 Artikel(en)

Over Gira

Gira is een familiebedrijf dat zich al meer dan 100 jaar bezig houdt met ontwikkelingen in de elektrotechnische installatie en gebouwbesturing. Gira is een toonaangevende aanbieder als het gaat om systeemoplossingen voor intelligente gebouwbesturing. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Bij Gira staat innovatie hoog in het vaandel. Dit kunt u terug vinden in het feit dat Gira ruim 700 patenten op haar naam heeft staan. Gira houdt zich bezig met de toekomst om zo oplossingen te ontwikkelen die design en functie beleefbaar maken, en die tevens duurzaam zijn. Gira wil met haar schakelmateriaal en systeemoplossingen het leven van de klanten eenvoudiger, veiliger en aangenamer maken.

Standaard schakelmateriaal van Gira Systeem 55 mat zuiver wit

Het standaard schakelmateriaal van Gira bestaat uit een combinatie van Gira Systeem 55 en Gira Standaard 55. Het standaardschakelmateriaal is te verkrijgen in de kleuren wit (crème, ral1013), zuiver wit (hagelwit, ral9010), mat zuiver wit en edelstaal. Het leuke aan het standaard schakelmateriaal van Gira Systeem 55 is de ruime keuze in kleur. Durft u uw schakelmateriaal wel aan andere uitstraling te geven dan het standaard wit? Misschien is de Gira Systeem 55 mat zuiver wit uitvoering dan wel wat voor u! Op deze pagina vindt u Gira Systeem 55 mat zuiver wit en Gira Standaard 55 mat zuiver wit. Onder Gira Systeem 55 mat zuiver wit valt eigenlijk al het schakelmateriaal behalve de afdekramen. Het voordeel van Gira Systeem 55 mat zuiver wit is dat al het standaardschakelmateriaal gecombineerd kan worden met veel verschillende lijnen afdekramen. Gira Systeem 55 mat zuiver wit heeft haar naam te danken aan de afmeting: een vierkant van 55x55 mm als basismaat. Gira Systeem 55 mat zuiver wit heeft een slank uiterlijk met een matte afwerking. De matte afwerkingen geeft het schakelmateriaal van Gira Systeem 55 mat zuiver wit een moderne uitstraling. Om het schakelmateriaal van Gira Systeem 55 mat zuiver wit compleet te maken, dient u ook nog een basiselement en afdekraam te bestellen. Voor het afdekraam kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Gira Standaard 55 mat zuiver wit.

Afdekramen: Gira Standaard 55 mat zuiver wit

De afdekramen uit de standaard lijn van Gira vallen onder de term Standaard 55. In dit geval ziet u de afdekramen van Gira Standaard 55 mat zuiver wit. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen heeft u de keuze uit enkelvoudige tot vijfvoudige afdekramen van Gira Standaard 55 mat zuiver wit. Het materiaal waarvan Gira Standaard 55 mat zuiver wit is gemaakt is van hoge kwaliteit, namelijk thermoplast. Dit materiaal is slijtvast, breukvast en slagvast waardoor het bij veelvoudig gebruik nog steeds mooi blijft. Daarnaast is dit materiaal ook bestendig tegen hoge Uv-straling en is het makkelijk schoon te houden. De hoeken van Gira Standaard 55 mat zuiver wit zijn rond. Houdt u meer van een strakker en moderner design? Dan kunt u ook terecht bij Gira. Op deze pagina vindt u namelijk ook de afdekramen van Gira E2 mat zuiver wit. De hoeken van Gira E2 mat zuiver wit zijn recht. Deze afdekramen zijn tevens ook verkrijgbaar in enkelvoudig tot vijfvoudige uitvoering.