In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Gira standaard schakelmateriaal Zuiver wit (hagelwit)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

43 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

43 Artikel(en)

Gira schakelmateriaal

Gira bestaat al ruim 100 jaar. Het familiebedrijf Gira is uitgegroeid tot een premiummerk op het gebied van elektrotechnische installatie. Gira hanteert innovatie en design als waardevolle kernpunten. De visie is al sinds het begin dat de blik op toekomst gericht moet zijn. Sinds de jaren twintig staan hoge kwaliteit en goede vormgeving al hoog in het vaandel. Voor de goede vormgeving wordt samen gewerkt met verscheidene ontwerpers om het beste resultaat te boeken. Gira is de eerste die kwam met losse onderdelen voor schakelmateriaal. Vanaf dat moment zijn alle basiselementen, afdekkingen en afdekramen los te verkrijgen zoals u dat nu kent. Inmiddels is het bedrijf niet alleen meer een bedrijf dat alleen schakelmateriaal ontwikkelt en verstrekt. U kunt bij Gira ook terecht voor allerlei elektronische installatiesystemen. Denk hierbij aan communicatietechniek en automatisering van verwarming, verlichting en jaloezieën.

Standaard schakelmateriaal Gira Systeem 55 zuiver wit

Het standaard schakelmateriaal bestaat uit Gira Systeem 55 en Gira Standaard 55. Gira Systeem 55 en Gira Standaard 55 zijn verkrijgbaar in de kleuren wit (crème), zuiver wit (hagelwit) ,zuiver wit mat en edelstaal. Op deze pagina vindt u het Gira standaard schakelmateriaal zuiver wit (hagelwit, ral9010). Bij Sander Vunderink Elektromaterialen vindt u een brede keuze van de lijn Gira Systeem 55 zuiver wit: wandcontactdozen, bedieningswippen, centraalplaten, een blindplaat, een afdekking driestanden, een inbouwradio en een inbouwluidspreker. Gira Systeem 55 zuiver wit kan worden gecombineerd met alle lijnen afdekplaten van Gira waaronder Gira Standaard 55 zuiver wit. Systeem 55 zuiver wit heeft een multifunctioneel assortiment. De uitstraling van Systeem 55 zuiver wit is strak en neutraal. Kenmerken van Gira Systeem 55 zuiver wit zijn dat het verenigbaar is met veel schakelaar programma’s en het heeft een slank assortiment. Verder is de materiaalkwaliteit van Systeem 55 zuiver wit hoog en het heeft een groot aantal verschillende functies. Vergeet u niet dat u naast het onderdeel van Systeem 55 zuiver wit ook een basiselement bij moet bestellen.

Gira Standaard 55 zuiver wit

Gira standaard 55 zuiver wit omvat alle afdekramen uit de standaardlijn. Deze afdekramen zijn dus te combineren met de Systeem 55 lijn. De afdekramen van Standaard 55 zuiver wit zijn bij Sander Vunderink Elektromaterialen te verkrijgen van éénvoudig tot vijfvoudige uitvoering. Gira Standaard 55 zuiver wit biedt een ruim aanbod voor de basisinstallatie aan met hoge kwaliteit. Gira Standaard 55 zuiver wit is gemaakt van materiaal met hoge kwaliteit. Dit materiaal is bestand tegen slijtage door veelvuldig gebruik. Het materiaal van Gira Standaard 55 zuiver wit is gemaakt van breukvast en slagvast thermoplast. Het materiaal heeft een hoge UV-bestendigheid en is makkelijk te reinigen. Is het design van Standaard 55 zuiver wit niet helemaal wat u zoekt? Op deze pagina vindt u ook de afdekplaten van de lijn Gira E2 zuiver wit met een strakker design.