In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Gira standaard schakelmateriaal Wit (creme)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

32 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

32 Artikel(en)

Gira schakelmateriaal

Gira schakelmateriaal is in 1905 opgericht in Duitsland. Inmiddels is Gira gegroeid met verscheidene vestigingen in 38 verschillende landen. Heeft u schakelmateriaal nodig voor in uw bedrijf of gewoon in huis? Gira kan in beide gevallen de oplossing bieden. Naast dat Gira energiezuinige producten levert, streeft Gira er ook naar om wonen zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Aan de wensen van klanten wordt snel en flexibel voldaan, omdat de klant het belangrijkste is voor Gira. Dit wordt verwezenlijkt door een combinatie van moderne productie en nauwkeurig handwerk. Voor Gira is het milieu belangrijk. Daarom gebruikt Gira duurzaam materiaal. Gira heeft een aantal lijnen schakelmateriaal. Het standaard afdekmateriaal heeft de naam Gira Stadaard 55. Daarnaast vindt u al het schakelmateriaal van Gira systeem 55. Beide lijnen vindt u op de pagina.

Gira Standaard 55 crème

Gira Standaard 55 is een bestseller wanneer het gaat om afdekramen van Gira. Comfort, efficiency en veiligheid is wat Standaard 55 te bieden heeft. Voor een basisinstallatie van hoge kwaliteit biedt Gira Standaard 55 een breed aanbod. Gira Standaard 55 is in verschillende kleuren te verkrijgen. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor de kleuren crème (ral1013), zuiverwit (hagelwit, ral9010), zuiverwit mat en edelstaal. Hier vindt u alle beschikbare artikelen van de lijn Gira Standaard 55 crème. Binnen de categorie van Gira Standaard 55 crème zijn afdekramen verkrijgbaar van éénvoudig tot vijfvoudig. Het materiaal waarvan de Gira Standaard 55 crème is gemaakt, is thermoplast. Hierdoor is de Gira Standaard 55 crème breuk vast en beschikt het over UV-bestendigheid. Daarnaast is het materiaal ook gemakkelijk schoon te maken. De uitstraling van de Gira Standaard 55 crème lijn is strak en neutraal doordat het ontwerp vierkant is. De afmetingen zijn 55 x 55 mm. Hieraan dankt de Gira Standaard 55 crème haar naam. De Standaard 55 crème kunt u mooi combineren met de lijn Gira Systeem 55 crème.

Gira Standaard 55 crème en Gira Systeem 55 crème

Naast de Standaard 55 crème lijn, is er ook de Gira Systeem 55 crème lijn. Onder de categorie Gira Systeem 55 crème valt een breed aanbod aan artikelen. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor wandcontactdozen, bedieningswippen, draaiknoppen, centraalplaten, afdekplaten en blindplaten van de serie Gira Systeem 55 crème. Naast dat de Systeem 55 crème kleurig verkrijgbaar is, is ook deze lijn te krijgen in zuiverwit en zuiverwit mat. Gira Systeem 55 crème kenmerkt zich door haar multifunctionele assortiment. De uitstraling van Gira Systeem 55 crème is ook strak en neutraal. Hierdoor kunt u de artikelen van Systeem 55 crème goed combineren met de Standaard 55 crème afdekramen. Vergeet u niet dat als u Gira Systeem 55 crème en Standaard 55 crème wilt combineren, u hiervoor ook eerst een basiselement moet installeren. De Gira Systeem 55 crème artikelen kunt u ook combineren met de lijnen Gira E2 en Gira E22.