In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Gira opbouw schakelmateriaal creme en Zuiver wit

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

14 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

14 Artikel(en)

Gira schakelmateriaal

Gira is een toonaangevend bedrijf in de elektrotechniek. Het bedrijf is in 1905 opgericht en heeft ondertussen vestigingen in 38 landen. Gira heeft een ruim aanbod aan producten. Naast schakelmateriaal kunt u bij Gira ook terecht voor intelligente gebouwentechniek, apparatuur voor huistechnieknetwerken en muziekbesturing voor in het hele huis. Wilt u uw schakelmateriaal graag een ander uitstraling geven? Dat is geen probleem bij Gira. De basiselementen van Gira passen namelijk in verschillende afdekramen van de verschillende series schakelmateriaal. Gira biedt onder andere Standard 55, E22 en TX44 aan. Kenmerkend voor Gira is dat de verschillende lijnen komen met veel verschillende kleuren en verschillende materialen. Denk hierbij aan staal, glas, aluminium en kunststof. Naast het inbouw schakelmaterialen kunt u bij Sander Vunderink Elektromaterialen ook terecht voor Gira opbouw schakelmateriaal.

Opbouw schakelmateriaal van Gira

Wilt u gaan voor Gira schakelmateriaal maar heeft u een muur die niet open gebroken kan of mag worden? Dan heeft Gira ook hier een oplossing voor, namelijk het opbouw schakelmateriaal. Met eenvoudige clips kunt u het opbouw schakelmateriaal van Gira monteren. U kunt het basiselement aan de wand bevestigen. Hierna kunt u de behuizing en afdekking erop vastklikken. Voor leidingen, kabelkanalen of buizen zijn flexibele schuiven te verkrijgen voor de beste aanleg van de bekabeling. Het Gira opbouw schakelmateriaal kan van de achterzijde gevoed worden. U kunt het opbouw schakelmateriaal van Gira ook gebruiken in combinatie met de kabelgoot P25 van Attema, met het standaard meegeleverde invoerstuk. In het schakelmateriaal zit een breekpoort, deze kunt u eruit halen. Gira opbouw schakelmateriaal is gemaakt van kunststof. Het Gira opbouw schakelmateriaal heeft meerdere onderscheidingen gekregen. Zo staat de iF product design award 1987 en iF Design Hannover op de naam van Gira.

Verschillende soorten Gira opbouw schakelmateriaal

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen heeft u nog een ruime keus aan Gira opbouw schakelmateriaal. Zo kunt u kiezen voor een Gira opbouw wandcontactdoos, enkelvoudig of dubbelvoudig. Ook is er een combinatie te koop met een wisselschakelaar of serieschakelaar met een wandcontactdoos. Als laatste kunt u ook terecht voor een Gira opbouw wisselschakelaar of serieschakelaar. Het Gira opbouw schakelmateriaal is te verkrijgen met randaarde. Alleen voor vervanging mogen nog wandcontactdozen zonder randaarde gebruikt worden. Het Gira opbouw schakelmateriaal kunt u bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkrijgen in de kleur zuiverwit (hagelwit, ral 9010) en crème (ral 1013). Boven aan de pagina kunt u het zuiverwitte Gira opbouw schakelmateriaal vinden, en onderaan de pagina de crème kleur.