In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Gira Edelstaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

9 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

9 Artikel(en)

Over Gira

Gira is in 1905 door de gebroeders Giersiepen in Duitsland opgericht. Toen ze net begonnen produceerden zij apparatuur voor elektrische verlichting. Inmiddels is Gira uitgegroeid tot een groot bedrijf met ongeveer 1200 medewerkers en een groot aandeel in de wereld van schakelmateriaal. Ook heeft Gira nu drie dochterondernemingen: Insta Elektro, Stettler Kunststoftechniek en Ise Softwareontwikkeling. Voor al uw schakelmateriaal kunt u terecht bij het merk Gira. Denk hierbij aan wandcontactdozen, afdekramen en afdekkingen. Maar dit is niet het enige wat Gira produceert. Gira produceert ook elektrotechnische installatiesystemen voor bijvoorbeeld communicatietechniek. Het maakt niet uit of u schakelmateriaal nodig heeft voor uw huis of uw bedrijf, bij Gira bent u op de juiste plek. Comfortabel en veilig wonen is waar Gira naar streeft met haar schakelmateriaal. Milieu is een belangrijk kernpunt van Gira, daarom levert Gira energiezuinige producten. Gira heeft veel verschillende lijnen schakelmateriaal. Een bijzondere lijn is de Gira Systeem 55 Edelstaal. Gira Systeem 55 Edelstaal is anders dan de andere lijnen. Hierdoor kunt u met de Gira Systeem 55 Edelstaal een andere uitstraling geven aan uw schakelmateriaal.

Gira Systeem 55 Edelstaal

Durft u voor uw schakelmateriaal wel voor een andere kleur te kiezen dan standaard wit? Dan is de lijn van Gira Systeem 55 Edelstaal perfect voor u. Met deze kleur geeft u een totaal andere uitstraling aan uw schakelmateriaal. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor de volgende producten van Gira Systeem 55 Edelstaal: wandcontactdozen, afdekramen éénvoudig tot drievoudig, bedieningswippen, draaiknop en een blindplaat. De afdekramen die u vindt op deze pagina zijn afkomstig van de lijn Gira E2 Edelstaal. Deze afdekramen zijn voorzien van een strak design wat een mooie uitstraling geeft aan uw edelstalen schakelmateriaal. De Gira E2 Edelstaal kunt u perfect combineren met het schakelmateriaal van Gira Systeem 55 Edelstaal.

Gira designconfigurator

Twijfelt u erover of Gira Systeem 55 Edelstaal het schakelmateriaal wel in uw interieur past? Dan heeft Gira een super handige oplossing voor u. Namelijk de Gira designconfigurator. Hiermee kunt u het hele Gira designsysteem in één oogopslag in uw eigen huis zien. U krijgt heel eenvoudig een realistische indruk van hoe bijvoorbeeld het Gira Systeem 55 Edelstaal schakelmateriaal staat in uw huis. Met de camera op uw telefoon of tablet laat de app geselecteerde designvarianten zien in de werkelijke omgeving. Is het schakelmateriaal van de lijn Gira Systeem 55 Edelstaal toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem. Probeer dan met de app de andere lijnen van Gira zoals Systeem 55 in de kleuren crèmezuiverwit en zuiverwit mat of Gira E2 en TX44.