Gira E2 en TX44 schakelmateriaal Antraciet

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

29 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

29 Artikel(en)

Gira E2 antraciet

Bent u opzoek naar schakelmateriaal met een modern en strak design én met rechte hoeken? Dan kunt u gaan voor de lijn Gira E2. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u Gira E2 in de kleur antraciet krijgen. Doordat Gira E2 antraciet is, kunt u een totaal andere uitstraling geven aan uw schakelmateriaal. Vindt u wit te standaard maar zwart te donker? Dan is Gira E2 antraciet een mooie middenweg. Als u toch liever voor wit gaat, kijkt u dan bij het standaard schakelmateriaal. Het design van Gira E2 antraciet is tijdloos en kan breed worden toegepast. Dit is het betaalbare alternatief voor RVS schakelmateriaal. Van Gira E2 antraciet is een breed aanbod aan artikelen beschikbaar bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Wandcontactdozen, afdekramen van éénvoudig tot vijfvoudig, bedieningswippen, draaiknop, centraalplaten, afdekplaat, blindplaat en afdekking 3-standen. Dit is het assortiment waar u bij ons uit kunt kiezen.

Materiaal van Gira E2 Antraciet

Het materiaal waar de serie Gira E2 antraciet van gemaakt is, is van hoogwaardig kwaliteit en bestand tegen slijtage door veelvoudig gebruik. Gira E2 antraciet is breukvast, slagvast en Uv-bestendig. Wat ook fijn is aan het materiaal van Gira E2 is dat het gemakkelijk schoon te houden is. Bij het ontwikkelen van de lijn E2 antraciet heeft Gira rekening gehouden met standaard basiselementen. U kunt de Gira E2 antraciet dus prima als afwerking gebruiken op uw basiselementen. Gira E2 antraciet is inbouwschakelmateriaal dat geschikt is voor in droge ruimtes. Gira E2 antraciet is namelijk conform IP20. Echter kunt u Gira E2 antraciet met behulp van speciale afdichtsets ook waterdicht maken. Hiermee kunt u Gira E2 antraciet ook gebruiken in vochtige ruimtes en buiten (IP44).

Gira TX44 antraciet

Naast de Gira E2 antraciet vindt u hier ook de Gira TX44 antraciet lijn. Gira TX44 antraciet is geschikt voor buiten en in vochtige ruimtes. Maar u kunt het natuurlijk ook gewoon toepassen in uw interieur. U kunt Gira TX44 antraciet spatwaterdicht installeren omdat het conform IP44 is. Gira TX44 antraciet is gemaakt van robuust materiaal en beschikt over een versterkt afdekraam. Bent u opzoek naar schakelmateriaal voor in uw tuin, balkon of terras? Dan is Gira TX44 antraciet uitermate geschikt. Gira TX44 antraciet kunt u namelijk naast waterbestendig ook diefstelbestendig monteren. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u voor de volgende artikelen terecht uit de serie Gira TX44 antraciet: wandcontactdoos, overgangsplaat, afdekraam éénvoudig tot drievoudig, bedieningswip en bedieningswip serie/wissel-wissel. De overgangsplaat van Gira TX44 antraciet kun u combineren met bijvoorbeeld een cai aansluitpunt voor televisie. Op deze manier kunt u hier gebruik van maken onder afdaken en overkappingen.

Monteren van Gira TX44 antraciet

Het monteren van uw Gira TX44 antraciet schakelmateriaal is vrij eenvoudig. U begint met het monteren van de wandcontactdoos. Deze wordt verzonken in de wand. Het inbouwbasiselement wordt geïnstalleerd met afdichtring. Hierna kunt u het afdekraam plaatsen. Zo nodig bevestigt u deze met pluggen aan de wand. Steek het basiselement of de wip erop. Klik het afdekraam vast. De Torx-schroeven kunt u eenvoudig indrukken met de achterkant van een schroevendraaier.