In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Gira drukvlakschakelaars

Gira schakelmateriaal

Al meer dan 100 jaar staat Gira voor moderne systematische gebouwentechniek. In 1905 is Gira opgericht door twee broers. Gira is een echt familiebedrijf, het wordt nog steeds gerund door de familie van de oprichters. Inmiddels zijn de artikelen van Gira wereldwijd beschikbaar. In de ruim 100 jaar dat Gira bestaat, heeft het een breed assortiment opgebouwd. Bent u opzoek naar schakelmateriaal zoals wandcontactdozen of schakelaars? Dan kunt u zeker terecht bij Gira en haar verscheidene lijnen schakelmateriaal. Maar naast het standaard schakelmateriaal kunt u bij Gira ook terecht voor elektronische installatiesystemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan communicatietechniek en automatisering van licht. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor een breed assortiment aan schakelmateriaal van Gira. Het installeren van uw schakelmateriaal begint natuurlijk bij het basiselement. Dit is dan ook een essentieel onderdeel van uw schakelmateriaal. Wilt u graag een strak en uniform uiterlijk geven aan uw schakelmateriaal? Dan is een Gira drukvlakschakelaar wellicht de uitkomst voor u.

Wat is een drukvlakschakelaar?

Maar wat is een drukvlakschakelaar nou eigenlijk? Een drukvlakschakelaar is in functie te vergelijken met een gewone schakelaar. Het verschil tussen een schakelaar en drukvlakschakelaar is dat de schakelwip altijd terug veert naar de beginpositie wanneer de drukvlakschakelaar wordt ingedrukt. Een drukvlakschakelaar kan je bijvoorbeeld gebruiken om uw licht mee te bedienen. Als u het licht inschakelt met de drukvlakschakelaar dan blijft het licht ingeschakeld als u de knop los laat. Als u de drukvlakschakelaar nogmaals indrukt gaat het licht weer uit. Met een drukvlakschakelaar creëert u een strakke uitstaling. Dit komt omdat de schakelaar altijd in dezelfde stand staat, ongeacht het licht aan of uit is.

Gira drukvlakschakelaar

Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kunt u terecht voor drukvlakschakelaars van het merk Gira. Er zijn verschillende soorten drukvlakschakelaars te koop. Het assortiment bestaat uit Gira drukvlakschakelaar wisselschakelaar, 2-voudige serieschakelaar, 2-voudige wisselschakelaar, kruisschakelaar, drukvlak-controleschakelaar wisselschakelaar en drukvlak-controleschakelaar 2 polig. De Gira drukvlakschakelaars zijn te verkrijgen in de kleuren zuiver wit en mat zuiver wit. Waarom u kiest voor een Gira drukvlakschakelaar? Gira is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovativiteit. Ook is de uitstraling van Gira drukvlakschakelaars uniform. Het materiaal waar de drukvlakschakelaar van gemaakt is, is thermoplast. De Gira drukvlakschakelaar valt onder de serie Systeem 55. Als u een drukvlakschakelaar van Gira bestelt, dan krijgt u het basiselement inclusief de knop. Het basiselement hoeft u in dit geval dus niet los bij te bestellen. Om de Gira drukvlakschakelaar af te werken, kunt u kiezen uit afdekramen van de serie die u zelf mooi vindt. Om u op weg te helpen staan er onder de gekozen drukvlakschakelaar een aantal afdekramen die u bij kunt bestellen. De drukvlakschakelaar kunt u in veel verschillende situaties toepassen. In de woonkamer, de keuken, de douche of de badkamer. Eigenlijk overal waar u wenst een drukvlakschakelaar te plaatsen in plaats van een reguliere schakelaar.