Divers universeel schakelmateriaal

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

12 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

12 Artikel(en)

De ABB trappenhuisschakelaar/tijdschakelaar

Deze schakelaar is nergens anders in Nederland verkrijgbaar! Deze trappenhuisschakelaar wordt geleverd met een opbouwrand, aangezien de schakelaar te groot is voor een standaard inbouwdoos. Er zit helaas wat kleurverschil tussen deze opbouwrand en de schakelaar, omdat de opbouwrand niet door ABB gemaakt is. De trappenhuisschakelaar is instelbaar van 5 seconden tot 5 minuten.

Berker opbouw trekschakelaar en Peha wasmachine trekschakelaar

De Berker trekschakelaar is zeer handig omdat deze aan het plafond gemonteerd kan worden. Vrijwel geen enkele andere trekschakelaar kan aan het plafond gemonteerd worden. De Berker trekschakelaar kan gemonteerd worden met behulp van de Attema montageplaat. Het touwtje dat zich aan de schakelaar bevindt kan vervangen worden.  De Peha wasmachine trekschakelaar wordt gebruikt voor wasmachines in badkamers. Het is verplicht om wasmachines die zich in de badkamer bevinden achter een schakelaar te plaatsen. Een nieuw trekkoord voor de trekschakelaars vindt u ook in deze rubriek.

Paladin trappenhuis schakelaar 

Deze trappenhuis schakelaar is zeer gewild en wit van kleur. De Paladin trappenhuisschakelaar is verkrijgbaar in een inbouw versie en een opbouwversie en zijn instelbaar van een halve minuut tot 12 minuten. 

ABL Sursum 4 voudige wandcontactdoos

Deze 4 voudige opbouw wandcontactdoos wordt veel gevraagd en gebruikt door installateurs.  Hij is verkrijgbaar in crème wit. De wandcontactdoos wordt geleverd zonder montageplaat. Deze kunt u apart bij bestellen en is te vinden onder de ABL Sursum 4 voudige wandcontactdoos. 

Wasmachine/droger schakelaar

Met deze schakelaar is het nu mogelijk om gelijktijdig gebruik te maken van een wasmachine en een wasdroger op één groep. De schakelaar wordt hierdoor niet overbelast. Andere mogelijke aansluit combinaties zijn een vaatwasmachine en een warmteboiler. De wasmachine/droger schakelaar wordt geleverd met een snoer. Dit snoer heeft een lengte van 1,5 meter. 

Kaiser tafelwandcontactdoos

Deze viervoudige wandcontactdoos is van top kwaliteit. Toch is deze Kaiser tafelwandcontactdoos bij Sander Vunderink Elektromaterialen B.V. beschikbaar voor een zacht prijsje. De wandcontactdoos wordt zonder snoer geleverd.