In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

27 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

27 Artikel(en)

Schakelmateriaal van Busch Jaeger

Op het gebied van schakelmateriaal is Busch Jaeger een grote speler. Dit is ook terug te zien in het assortiment dat bestaat uit ruim 5500 artikelen die naar 60 landen worden geëxporteerd. Busch Jaeger houdt zich al ruim 130 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van schakelmateriaal. Door het grote succes van Busch Jaeger hebben ze ook samenwerkingen op hun naam staan met onder andere Philips en Miele. Busch Jaeger heeft verschillende lijnen schakelmateriaal waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Er is één standaardlijn en er zijn acht luxere lijnen schakelmateriaal. Alle lijnen schakelmateriaal voldoen aan hoge kwaliteitseisen en energiestandaarden. Design speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van nieuw schakelmateriaal. Detail, eenvoud en innovatief zijn woorden die een rol spelen bij het ontwikkelen van het design. Naast het design worden ook de comfort en efficiëntie altijd in gedachte gehouden bij de ontwikkeling van nieuw schakelmateriaal.

Reflex SI is de naam van de standaardlijn van Busch Jaeger. Deze lijn is te verkrijgen in de kleuren crème wit en Alpinwit. Een uitbreiding op de standaardlijn is de Reflex SI Linear lijn. Deze lijn omvat alleen afdekramen. Deze afdekramen zijn hoekiger dan de afdekramen van de Reflex SI lijn zelf. Hierdoor is dit mooi te combineren. Bij Sander Vunderink Elektromaterialen kun u naast de standaard lijn ook terecht voor twee van de acht luxere lijnen. Het gaat hier om de Busch Jaeger Future Linear lijn en de Balance lijn. De Busch Jaeger Future Linear lijn is hier te verkrijgen in drie verschillende kleuren: Studiowit, Studiowit Mat en Zwart Mat. Bent u opzoek naar spatwaterdicht schakelmateriaal van Busch Jaeger? Kijk dan eens bij de All-Weather 44 en Ocean IP44 lijn.

Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat

Op deze pagina vindt u alle Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat. Het design van de Future Linear Zwart Mat kenmerkt zich doordat het vierkant is. Hierdoor creëert u met Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat een rustige uitstraling. Het schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat brengt door de kleur ook een mooie twist met zich mee. Met het zwarte schakelmateriaal kunt u een chique uitstraling creëren in bijvoorbeeld uw woonkamer. Naast dat de kleur zwart al een twist geeft aan het schakelmateriaal, is het ook nog mat. Het Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat schakelmateriaal heeft hierdoor een softtouch aan het schakelmateriaal. Het is ook mogelijk om de Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat lijn te combineren met de andere kleuren van Future Linear lijn. Hierdoor kunt u eindeloos combineren.

Specificaties

De kleur van de Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat is RAL9005. Het schakelmateriaal van Future Linear is gemaakt van kunststof en kwaliteitsklasse thermoplast. De montage is geïsoleerd. Het oppervlak van Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat materiaal is niet beschermd. De beschermingsgraad is IP21. Dit betekend dat het schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat drupwaterdicht is.

Is het bij u niet mogelijk om het schakelmateriaal in te bouwen maar vindt u deze lijn wel mooi? Geen probleem! U kunt namelijk gemakkelijk van uw inbouw Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat opbouw schakelmateriaal maken. Hiervoor zijn namelijk speciale opbouwranden gemaakt die ook te vinden zijn in de lijn Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat.

Het assortiment bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Bij het schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat heeft u ruim voldoende keuze. Denk hierbij aan wandcontactdozen, afdekramen en afdekkingen. Bij de afdekramen heeft u keuze uit eenvoudig tot en met vijfvoudig. Ook is het mogelijk om van de Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat een wandcontactdoos met USB-lader aan te schaffen.

Let u erop dat u bij het bestellen van het schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear Zwart Mat geen basiselement mee geleverd krijgt. Dus heeft u nog geen schakelaar of dimmer in huis? Bestel deze dan mee!