Busch Jaeger Future Linear Studiowit

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

28 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

28 Artikel(en)

Schakelmateriaal van Busch Jaeger

Als het gaat om schakelmateriaal heeft Busch Jaeger veel kennis in huis. Met meer dan 130 jaar ervaring op de teller is Busch Jaeger marktleider op het gebied van schakelmateriaal. Busch Jaeger houdt zich aan hoge kwaliteitsstandaarden die conform DIN en ISO 9001 zijn. Daarnaast voldoen ze ook aan hoge milieueisen (DIN en ISO 14001) en aan de standaard voor energiebeheer (DIN en ISO 50001). De 5500 producten die Busch Jaeger heeft worden vanuit Duitsland geëxporteerd naar 60 landen. Dit internationale karakter kunt u ook terug vinden in een aantal samenwerkingen met andere bedrijven. Zo werkt Busch Jaeger samen met Philips, Bang & Olufsen en Miele.

De betrokkenheid van de klant is voor Busch Jaeger erg belangrijk. Hierdoor hebben de artikelen een hoog gebruikscomfort en zijn ze ook efficiënt. Daarnaast is het design ook belangrijk voor Busch Jaeger. Eenvoud en innovatie zijn twee woorden die het design van Busch Jaeger kenmerken.

Bij Busch Jaeger kunt u terecht voor verschillende soorten schakelmateriaal. Busch Jaeger hanteert een standaard lijn en acht luxere lijnen. De standaardlijn heeft de naam Reflex Si. Een variant op de standaardlijn is de Reflex Si Linear. Deze lijn bestaat uit afdekramen met hoekige randen. Op deze manier kunt u uw standaard schakelmateriaal een andere uitstraling geven. Deze lijnen kunt u beide bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkrijgen. Van de Luxere lijnen verkoopt Sander Vunderink Elektromaterialen de Busch Jaeger Balance lijn en de Busch Jaeger Future Linear lijn. De laatst genoemde is verkrijgbaar in twee kleuren: Busch Jaeger Future Linear Studiowit, Busch Jaeger Future Linear Studiowit mat en Busch Jaeger Future Linear Zwart mat. Op deze pagina vindt u het gehele assortiment van Busch Jaeger Future Linear Studiowit.

Busch Jaeger Future Linear Studiowit

Het design van Busch Jaeger Future Linear Studiowit kenmerkt zich door eenvoud en zakelijkheid. De uitstraling van Busch Jaeger Future Linear Studiowit is gebaseerd op een ongecompliceerd en eerlijk ontwerp. Busch Jaeger zet de Future Linear Studiowit lijn zelf op de markt als schakelmateriaal dat het oog tot rust brengt. Het schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear Studiowit is vierkant. Dit schakelmateriaal is toepasbeer in vrijwel ieder interieur. De Busch Jaeger Future Linear Studiowit heeft een breed aanbod aan afdekramen. Hierdoor kan eindeloos gecombineerd worden. Het voordeel van de afdekramen is ook dat deze zowel horizontaal als verticaal geplaatst kunnen worden.

Vindt u het Busch Jaeger Future Linear Studiowit schakelmateriaal mooi maar bent u opzoek naar opbouw schakelmateriaal? Geen probleem! Met de opbouwranden van Busch Jaeger Future Linear Studiowit is het mogelijk om de lijn om te toveren in opbouw schakelmateriaal. Voor het gebruik van kabelkanalen zijn kanaalinvoeren beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat de behuizing direct bij het kabelkanaal geplaatst worden.

Assortiment Busch Jaeger Future Linear Studiowit

Binnen het assortiment van Busch Jaeger Future Linear Studiowit is alles te verkrijgen wat u nodig heeft. Denk hierbij aan wandcontactdozen, afdekramen en afdekkingen voor schakelaars en dimmers. De afdekramen van Busch Jaeger Future Linear Studiowit zijn te verkrijgen van 1-voudig tot en met 5-voudig. Ook kunt u van Busch Jaeger Future Linear Studiowit een losse centraalplaat kopen. Deze centraalplaat kunt u gebruiken voor vervanging of het veranderen van kleur. Let u er wel op dat alleen een losse centraalplaat betreft en geen binnenwerk.