In verband met grote drukte, worden orders op werkdagen tot 16:00 geplaatst (ipv 17:00u) dezelfde dag verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Busch Jaeger Future Linear Studiowit mat

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

28 Artikel(en)

LijstFoto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

28 Artikel(en)

Busch Jaeger schakelmateriaal

Met ruim 5500 artikelen en export naar 60 landen, is Busch Jaeger markleider op het gebied van schakelmateriaal. Dit komt niet geheel als een verassing aangezien Busch Jaeger ruim 130 jaar ervaring op de teller heeft staan. Dit succes is ook te zien aan diverse samenwerkingen met grote bedrijven als Philips en Miele. Met één standaardlijn en acht luxere lijnen schakelmateriaal past Busch Jaeger in ieder interieur. Al het schakelmateriaal van Busch Jaeger voldoet aan hoge kwaliteitseisen en energiestandaarden. Comfort en efficiëntie zijn twee punten die Busch Jaeger altijd meeneemt bij het ontwikkelen en produceren van nieuwe materialen. Daarnaast is het design ook erg belangrijk voor Busch Jaeger. Kernwoorden voor het design zijn eenvoud, oog voor detail en een innovatief karakter.

De standaardlijn van Busch Jaeger is bekend onder de naam Reflex Si. Deze lijn heeft een variant met de naam Reflex Si Linear. Deze lijn omvat afdekramen die hoekiger zijn dan die van de Reflex Si. Van de acht luxere lijnen kunt u bij Sander Vunderink Elektromaterialen terecht voor de Busch Jaeger Balance lijn en de Busch Jaeger Future Linear lijn. Deze laatste is er in drie kleuren: Studiowit, Studiowit mat en Zwart mat. Verder zijn er ook nog twee spatwaterdichte lijnen: All-Weather 44 en Ocean IP44.

Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat

Het schakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat kenmerkt zich door een vierkant design. Hiermee komt het oog tot rust. Opzoek naar schakelmateriaal met zakelijke eenvoud maar met een lichte twist? Dan is Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat wellicht iets voor u. Naast dat de lijn Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat heeft als kleur, zijn er ook nog een aantal andere kleuren verkrijgbaar zoals zwart en aluzilver. Hierdoor kunt u met de afdekramen van Busch Jaeger Future Linear eindeloos combineren. Daarnaast kunnen de Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat afdekramen die zowel horizontaal als verticaal gemonteerd kunnen worden. Het is ook mogelijk om van het inbouwschakelmateriaal van Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat opbouwmateriaal te maken. Hiervoor gebruikt u de opbouwranden van Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat.

De ralkleur van Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat is ral9016. De montage is geïsoleerd. Het materiaal waarvan Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat is gemaakt is kunststof en is van de kwaliteitsklasse thermoplast. Er is geen oppervlaktebescherming aanwezig. Verder is Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat voorzien van de beschermingsgraad IP21. Dit staat voor drupwaterdicht.

Het assortiment bij Sander Vunderink Elektromaterialen

Het assortiment van Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat is hetzelfde als het assortiment van studiowit. Het bestaat dus uit onder andere wandcontactdozen, afdekramen en afdekkingen voor schakelaars en dimmers. Voor de afdekramen van Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat heeft u keuze uit 1-voudig tot en met 5-voudig. Bij de Busch Jaeger Future Linear Studiowit Mat is het ook mogelijk om een wandcontactdoos met USB-lader te kopen. Verder is het belangrijk dat u weet dat er geen basiselementwordt bijgeleverd. Deze dient u dus zelf nog bij te bestellen.